שאלה לי

רונקי

New member
שאלה לי../images/Emo13.gif

האם אתם מאמינים כי בכל אדם יש חלק מן האלוהים?

רשף כשף

New member
כל אחד הוא אור קטן

וכולנו אור איתן סורנ חושך, הלאה שחור סורה מפני האור

ש ו נ י

New member
אין בנו "חלק" מן האלוקים, אנחנו../images/Emo23.gif

הננו אלוקות בעצמנו אנו וכל דבר שיש בעולם ובכלל זה אלוקות
ואין עוד מלבדו בדיוק עברתי ברחוב וקראתי שלט מדליק:- "אתה חושב שאתה לבד? שכחת אולי אין עוד מלבדו" (ואם אין עוד מלבדו ואתה קיים ואתה בתוכו ית' איך אתה לבד?)

רונקי

New member
א ני דווקא חושבת

שאנשים הם רק בני תמותה ובעצם אם בכל אחד יש חלק מהאלוהים אז הוא קצת כל יכול.. ובעצם אולי יש סיבה להעריץ אותו. אבל זה לא ככה. אנשים עושים טעויות ובעצם 'כולנו בני אדם.....' אולי בכל אחד יש את החלק שלו שבו הוא מתחבר לאלוהים בדרך שלו ואז זה נקרא שיש בו חלק ממנו.

ש ו נ י

New member
רונקי - אני מאמינה שאנו בני תמותה

רק ברמת הגוף ברמת הנשמה אנחנו נצח כמו הקב"ה נכון שאנחנו בני-אנוש כך עוצבנו להיות אבל בעצם עזבי רגע ת'גוף (בעצם אל תעשי את זה ממש עכשיו, רק אחרי 120
) אנחנו ממש ממש ממש אלוקות

The Warrior

New member
אז הוא קצת כל יכול...

רונקי, מדוע נרתעת? הקצת הזה של הכל יכול כבר מספיק. כבר מספיק בכדי לנצח את המוות. ואם עושים טעות אז מה? יש כפתור שקוראים לו reset, ואז מתחילים מההתחלה. עדיין במצב של קצת כל יכול...וזה מספיק בכדי לנצח. באהבה,

seeyou

New member
בכל אדם יש חלק מן האלוהים? ??

לא! אנחנו בני תמותה מוגבלים בהבנה כול אחד מבאיתנו שונה מאחר-לצורך ייצור "בן אדם" נדרשים 30.000.000 מנה יומית של זרע הגבר! אז מה? הוא לא יחליט איזו תכונה לתת ? ואם מדברים-זה לא מדובר בני כיהודים...זה בורא עולם! אז התכונות שלו הם כמו של מוסוליני או סטאלין? או רוצחים זונות רבנים קדושים... לא מאמין שגורם שייצר את התבל-היה מתחלק איתנו בתכונותיו! אנו פחות מגרגיר חול ביחס לקוסמוס!

רונקי

New member
אני גם חושבת ככה

סכ הכל בני תמותה אין בכוחות או משהו שמזכיר את העוצמה של אלוהים, והוא הרי הכל יכול, טוב עכשו סיימתי...

למעלה