שאלה לי

מלאכיית

New member
שאלה לי ../images/Emo13.gif

היי:) נרשמתי לשנת שירות באתר של הקיבוצים (לפנימיות..) איך אני יודעת אם הם קיבלו את הטופס שלי? זה אמור לשלוח לי אימל? לפתוח לי דף שההרשמה הצליחה? ועוד שאלה שקשורה לפנימיות, משיהו יודע כל כמה זמן נשארים שבת? תודה לעוניים!! D:

Scholes 18

New member
היי

אם אני זוכר נכון, כשאת שולח את טופס ההרשמה מופיע לך חלון קטן כזה של "הטופס נשלח בהצלחה". אולי אני טועה. בכל אופן, לא שמעתי על הרבה תקלות טכניות באתר של התק"מ... הכי טוב להתקשר למקומות ולשאול אם הטופס שלך הגיע אליהם ומתי יש מיונים. קחי בחשבון שיש מקומות שמסננים מלש"שים (מועמדים לשנת שירות) לפי הטופס שלהם, ואלו בדרך כלל המקומות להם יש מספר אסטרונומי של נרשמים, דהיינו: קדמה, מנוף, בן שמן וכו'. אני לא יודע לגבי המקומות הספציפיים האלה, אבל קחי בחשבון שזה יכול לקרות. בקשר ליציאות הביתה, לרוב בפנימיות ובכפרי נוער היציאות הן אחת לשבועיים- שבת נשארים שבת יוצאים. יש מקומות שקובעים לך את הלו"ז עד לסוף השנה, ויש כאלה יותר גמישים. כמובן שיש בלת"מים- בלתי מתוכננים- פתאום מודיעים לך שסוגרים בחג מסוים ואז יוצא שאת סוגרת 2 רצוף, או להיפך, פתאום מתבטל איזה משהו והחניכים יוצאים הבייתה אז גם ה-ש"שנים. זה משתנה...

מלאכיית

New member
תודה רבה!!

וכן ששלחתי הופיע לי חלון קטן אבל לא הייתי בטוחה שזה, זה.. וכבר נרשמתי, אז מקווה שמה שרשמתי טוב וכן יעזור לי להתקבל:) חח סתם שאלה כללית.. במכינות יוצאים גם פעם בשבועיים או פחות\ יותר?? ומישו היה פעם בשנת שירות בפנימיה? זה קשה? קשה לצאת רק אחת לשבועיים? מהו סדר היום? האמת שאני קצת באי ידיעה מכל העניין, והייתי רוצה לדעת עוד.. אז אם מישו יודע אשמח לפרטים! תודה D:

מלאכיית

New member
מצרפת עוד שאלה..

סליחה על כל החפירותת! P: ויש פב מישהו שהתמיין פעם לפנימייה? אם כן, בקשה תגידו לי ואצור איתכם קשר.. ממש חשוב לי לראות לפני מה אני עומדת. תווודה רבהה!!

An at

New member
סדר היום משתנה מפנימיה לפנימיה

סדר היום משתנה מפנימיה לפנימיה, משכבה לשכבה בתוך הפנימיה ואפילו לפי תקופות השנה. אני חושבת שהטוב ביותר הוא לשאול על סדר היום בכנסים ובמיונים עצמם.

למעלה