שאלה לי

ת ו ל ה

New member
שאלה לי ../images/Emo12.gif

אני אחרי החזרה ואני יודעת של אמורים להרגיש כלום בשלב כזה אבל אם יש לי כל מיני תחושות בבטן התחתונה זה יכול העיד על משהו ???

בבוצי

New member
בהצלחה ענקית../images/Emo140.gif

מאחלת לך שזה יהיה הטיפול האחרון שלך ותפתחי במהרה הודעת בטא יפה, יתכן והכאבים שלך נובעים מהשאיבה או מההשרשה. גם אני אחרי ההחזקרה ועדיין -יש לי מיחושים בתוך הבטן,אני מדברת אל העוברים שלי ומשכנעת אותם להשתרש יפה,אל תחשבי יותר מידי, תחשבי שאת בהריון. אני כל הזמן מכניסה לי לראש שהעוברים נקלטו ואני בהריון, גם ככה אם הטיפול לא יצליח אני אתרסק, למה לחשוב על כך לפני ולהכנס ללחץ מיותר???

hyb

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פּוֹנְג

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif וגם לי יש שאלה - הזרקה

(לא יודעת לענות לך תולה) החלטתי לגוון את הזרקת המונוגון ולעבור לישבן האם אני אמורה להמשיך להשתמש במחט של התת עורי? אם לא אז איזה צבע לבחור הפעם?

hyb

New member
את צריכה לשנות את המחט

אני מזריקה עם מחט ארוכה בצבע אפור או תכלת. את חייבת להתשמש במחט ארוכה כדי שזה יחדור את השריר. בהצלחה

שרון321

New member
לא

למרות שמעולם לא הייתי בהריון. חברה שנקלטה תיארה תחושות בבטן התחתונה בדיוק כמו שלי היו. התחושה שאת מתארת נובעת כנראה מהכוריגון. מצד שני, במפגש האחרון אחת הבנות שנכנסו להריון סיפרה שהיא ממש הרגישה את ההשתרשות. אינשאללה שכך גם אצלך.

1כרובית

New member
בטח שזה יכול להעיד על בשורה טובה

כל אחת מרגישה אחרת, אני יום לפני בדיקת הבטא החיובית הרגשתי התכווציות נוראיות ברחם, תחשבי חיובי. בהצלחה, ומחזיקה לך אצבעות.

למעלה