שאלה לי

..נעמה

New member
שאלה לי ../images/Emo101.gif

אני מטופלת בגונל F, בשני הטיפולים האחרונים בייצתי מוקדם מדי ולכן הוחלט שאני אקבל דיכוי. ממחר אני אמורה להתחיל בדיכוי והרופאה שלי בעד סינרל. מזוהרה הבנתי שהצרוטיד (אם כתבתי נכון) הוא עדיף. אשמח לקבל הערות והארות ממכן. תודה נעמה

לא יודע אם ניתן לדרג בעדיף או לא

זה כידוע נורא אישי ההשפעות השונות מה שעובד פיקס פוקס לאחת לא מתאים לשנייה ולהפך אבל לגבי ההבדלים העקרונים סינרל ושאר המדכאים נלקחים מהיום הראשון של המחזור וכל הפעולה ההורמונלית של הגוף נבלמת ומתבצע חיקוי שלה על ידי הזרקת המטרודין/מנוגון/גונל וכדומה הצטרוטייד ניתן סמוך למועד הביוץ המשוער כך שפעולת הגוף אינה מדוכאת עד ליום הנתינה והזריקות השונות באות כתוספת להורמונים שהגוף מפריש באופן טבעי מעולם לא טופלנו בצטרוטייד כך שאין לי נסיון אישי אני כן זוכר שהיו פספוסים איתו, כלומר ניתן אבל לא מנע ביוץ לכן, לאור הביוץ המתעתע שלך הייתי מצטרף לדעת הרופאה שלך בהצלחה ליאור

..נעמה

New member
תודה לך../images/Emo41.gif

חשבתי לעצמי, לכתוב רק בלשון נקבה או לא ??? ובסוף החלטתי שכן. SORRY

בפעם האלף....

כמו שכששואלים פה על רופא מומלץ זה תמיד בלשון זכר ולך הרי יש רופאה אז ככה גם כששואלים כאן את כולן אז בלשון נקבה נראה הכי קולע לכלל ולא שלא אשמח להרבה גברים פה חשבתי לעצמי מעולם לא היתה כאן שרשרת של שאלה כמו האם ניתוח וריקוצלה כואב? משך ההחלמה? צריבה בשתן? מתי מותר לחזור לתפקוד? האם יש פגיעה בהנאה או בתפקוד? האם מגלחים את המקום? לעומת זאת לא פעם נשאלו השאלות המקבילות על שאיבה, צילום רחם, סקופיות למינהן וכדומה כנראה שגם לא תשאלנה אז לפיכך בלשון נקבה זה הכי מתאים לפורום ליאור

נעמונת. המלצה על סטרוטייד.

אני השתמשתי כמעט בכל הטיפולים בסטרוטייד וממליצה עליו בחום. ראשית כי הוא לא עושה תופעות לוואי כמו שאר המדכאים, שנית כי אין צורך להמתין עד היום ה-21 לווסת וניתן להתחיל טיפול מייד בתחילת הווסת ושלישית כי מקבלים זריקה אחת עד מקסימום חמש עד סוף הטיפול. אני ממליצה בחום על סטרוטייד. אבל כפי שליאור אמר, זה נורא אישי לגבי כל אחד ואיך זה משפיע עליו. רק שיהיה בהצלחה. סאני.

עמית@

New member
נעמונת- אולי סטרוטייד עדיף במקרים

מסויימים אבל יש לו חיסרון אחד ע-נ-ק, הוא יקר בטירוף- אם אין ברירה וחושבים שזה ישפר את כל העניין אז זה ממש כדאי- אולם מכיוון שאת מעולם לא קיבלת דיכוי ולא יודעים עדיין מה ואיך הרי שנסיון ראשון יכול להתבצע עם סינרל (משאף) או דיפרלין (זריקות) הסינרל נוח לשימוש- לא מאוד יקר וגם עושה את העבודה, כדאי להתחיל בו (רק המלצה, לא יותר מזה) עלי הוא עבד מצויין- וגם על הרבה אחרות. העיקר שלא תבייצי מוקדם ושההזרעה תצליח לך ולאיש עמית

אולה *

New member
אני לא בעד ../images/Emo3.gif

האמת, ניסיתי שני מדכאים - סינרל (בשני מחזורים) ודקפפטיל ארוך. סינרל - לא הכי נעים, אבל היה סביר בהחלט. דקא - הרבה יותר נוח, זריקה אחת וזהו, אבל אני תחת השפעתו כבר 3 חודשים!!! המחזור שלי מאחר ב-3 שבועות בגללו.
אולה

למעלה