שאלה לי עליכן...

etilly

New member
שאלה לי עליכן...

לכולכן יש את הפס הכהה בבטן?

rachel100

New member
פס כהה בבטן

הי, בשלב זה עדיין אין לי פס ואני מתחילה שבוע 26. אני זוכרת שבהריון הראשון היה לי פס בבטן אבל לא זוכרת מתי הופיע (ההריון היה לפני 11 שנה). באיזה שבוע את? רחל

etilly

New member
אין לי פס...

אני בשבוע ה-30, ואין לי פס, אין לי צרבות, אין לי בצקות... ואני ממש לא מתלוננת!!!! סתם רציתי לדעת אם עדיין יש סיכוי שפס כזה יופיע, אם הוא בכלל מופיע אצל כולן. מישהי יודעת??

tonti

New member
אתילה נשמה!

גם לי את כל הדברים האלה, חוץ מפעם אחת שהיתה לי צרבת והייתי בשוק! אבל כיף לנו! את לא חושבת? בטח את גם רזה פחד.........

yellowt

New member
אתילי ,אני יכולה לספר לך שאצלי בשני

ההריונות הקודמים היה פס אבל הגיע ממש לקראת הסוף...עכשיו אני בשבוע 17 וכמו שאת יודעת רק סיימתי הריון לפני 6 חודשים אז הפס התבהר לו ועכשיו שוב התחלתי לראותו מתחזק אבל אני חושבת שזה בגלל שפשוט נכנסתי שוב נורא מהר להריון והוא לא ממש הספיק להעלם לו.... לעומת זאת יש לי חברה שגם בהריון ובשבוע 18 כבר היה לה פס ממש כהה שהייתי בהלם ממנו...אז כנראה שיש ויש וזה מאד אינדיבידואלי... לדאוג בטל שאין לך סיבה..ושמחה בשבילך שמרגישה נפלא זה חלק מאד חשוב בהריון... שלך צהובה

etilly

New member
רזה??הצחקת אותי!!../images/Emo109.gif

בואי נגדיר את זה כך: נכון שבהריון לא עליתי הרבה במשקל בניגוד למה שדמיינתי, אבל אני לא רזה, בחיים לא הייתי רזה, ותמיד בכיתי על השומנים המיותרים שלי! אבל כל זה מאחורינו...ועכשיו אני נהנית מכל רגע עם הגוף העגלגל שלי (וכולם תמיד אומרים שזה נורא נשי, אז אני מאמצת את המחאות בחום!!!)

etilly

New member
מרחת שמן נבט חיטה

במשך ההריון?? כי אני מהחודש ה-4 מורחת יום יום את הדבר המגעיל הזה, בתקווה שלא יהיו לי סימני מתיחה, כי אם זה תלוי בגנטיקה, לאנ\מא שלי יש מ-ל-א!!

אז זהו שממש לא הייתי מודעת לעניין

הזה של הסימנים, ואחרי שכבר התחילו ליהיות לי התחלתי למרוח אבל זה כנראה היה מאוחר מידי כי זה לא עזר בכלל..

ברוריהה

New member
פס כהה

חשבתי שלכולן יש, ופה נראה שלאף אחת אין ... לי יש פס כהה, ונדמה לי שהוא הולך ומתארך עם הבטן המתעגלת ... מישהי יודעת ממה זה נובע ? האם זו רק פיגמנטציה ? או שיש משהו אחר שגורם לזה ?

anat i

New member
גם לי יש פס כהה

ואצלי גם הפופיק נהיה כהה. עד כמה שידוע לי זה פיגמנטציה בלבד. בכל מקרה אני מעדיפה את זה על פני כתמי הפיגמנטציה שיוצאים על הפנים, שבהריון הזה אין לי אותם בכלל!!

revital e

New member
הי ברוריה../images/Emo24.gif

הי ברוריה, ניסיתי להשיג אותך כל הסוף שבוע וגם היום בבוקר. מחכה לשמוע רק דברים טובים. בכל מקרה פס כהה זה דבר ידוע בהריון, גם לי זה הופיע בהריון הראשון וזה אכן נובע מעודף פיגמנטציה כך שאין לך מה לדאוג יותר, זה טבעי בהחלט. שיהיה לך יום נעים. טל

למעלה