שאלה לי עליכם...

Sprite

New member
שאלה לי עליכם...

אוקי אני בן אדם מבליגן... כלומר שאם מישהו עושה משהו שלא מוצא חן בעיניי אני מבליגה (תלויה מה החשיבות של אותו בן אדם אלי...) אבל בסופו של דבר אני מתפוצצת.... האם גם אתם ככה?

yulia_tb

New member
בשפה גבוהה-

בשפה גבוהה- קשה לי להחזיק קת עצמי בידיים...

luka

New member
אני למדתי משהו על עצמי לאחרונה

אני בן אדם אדיש, זאת אומרת שום דבר לא מכעיס אותי, ואם כבר אני אוגרת, ואז משהו ספציפי מאוד עיצבן אותי ואגרתי ואגרתי ואגרתי ואגרתי ובסוף לא יכולתי יותר, וזה קרה לי רק פעם אחת בכך החיים שלי, והיי, עדיין לא התפוצצתי, ואני כבר לא אתפוצץ כי הבעיה נפתרה, אז לא יודעת אם הייתי מתפוצצת בסוף, נראה לי שלא... יערה

Levinzone

New member
למה חייבים נושא??

אצלי כשמישהו מעצבן אותי- וזה בד``כ אמאבא, אני פשוט הולכת לחדר (יש לי הרגשה שכבר סיפרתי את זה) ו...מריחה את הגיטרה שלי...יש לה ריח כזה של עץ וזה מרגיע אותי..ובזמן האחרון (עכשיו אני בטוחה שכתבתי את זה כבר) אני פשוט לא יכולה לעשות את זה! כולם אמרו לי שבטח כשאני אגדל אני אהיה אמא ממש עצבנית כי אני מבליגה ומבליגה ובנקודה כלשהי חייבים להוציא הלכ החוצה...אז אולי כדאי להתעצבן עכשיו ולא לבקבל את התוצאות בעתיד?

המממ...

אני אף פעם לא כועסת, כמעט, לפעמים אני עושה את עצמי כועסת, לטובתם של האחרים, שזה כבר סיפור שונה לגמרי. אבל אני אף פעם לא כועסת, כמעט. חוץ מכשאנשים *ממש*, אבל *ממש* לא בסדר... אני אף פעם לא מתפוצצת, אני לא אוגרת כעס כי אין לי שום כעס לאגור. אני גם לא בוכה, לא מאמינה בזה. כשמישהו עושה משהו לא בסדר, אני כבר לא מדברת על משהו שלא מוצא חן בעיניי, אלא משהו לא בסדר, אני תמיד מסתכלת על הכל באופן אובייקטיבי אלא אם כן מדובר באדם שאני מאוהבת בו או באדם שאני מתעבת. אז כשמישהו עושה משהו לא בסדר, אני אומרת לו,ושיעשה עם זה מה שבראש שלו... think floyd מיכל

JUVENTINI

New member
את לא מאמינה בבכי ?

מממ... מעניין .. אני בוכה רק שאני מתפוצץ מצחוק .. או מתי שאני מפהק .. :)

למעלה