שאלה לי למבינים

מרי לי

New member
שאלה לי למבינים

מעניין אותי עכשיו נורא עם איזה סט תופים הוקלט כל אלבום של אירוסמית' עם איזה חברו ג'ואי קריימר עובד הכי הרבה
ראיתי שהוא עובד עם TAMA מי עוד
מי שיודע, אני אשמח לדעת תודה רבה מארש מריה

Aeroguy

New member
אני יודע שהוא עבד עם Ziljian

אבל אין לי מושג עם איזה סוג של תופים הוא הקליט

SaintJohn

New member
אני לא יודע עם איזה מערכות הוא הקליט

כמו שגיא אמר, לג'ואי יש חוזה עם חברת Zildjian, שהיא חברת מצילות, והוא משתמש רק עם מצילות שלהן, גם בהקלטות וגם בהופעות. יש לו גם מקלות של זילדג'יאן שהם Custom Made, החברות האלה אוהבות להציע מוצרים עם שמות של אמנים, אז ככה גם עם ג'ואי. אני יודע שבשנות ה-80 הוא הופיע והקליט, כמו שאמרת, עם מערכת של Tama, אבל אני לא יודע אם זה השתנה מאז. אני מניח שכן. הייתי מניח גם שהוא מופיע ומקליט עם מערכות שונות, כי לכל אחת מהפעולות הוא רוצה להשיג סאונד שונה, וכנראה שהוא גם מקליט עם יותר ממערכת אחת, למרות שלא בטוח.

מרי לי

New member
כן, על Zildjian אני יודעת,

אפילו מצאתי את הפירוט של כל מצילה ומצילה. אבל על התופים שלהם לא רואים את שם החברה כי יש שם תמונות של הלהקה..... באסה..... תודה רבה, אני אמשיך לחקור אם יהיו לי תוצאות טובות אני אספר לכם תודה רבה
מצרפת את המצילות http://www.rockthisway.de/jksetup.htm

SaintJohn

New member
התמונה הזאת די ישנה

אני די בטוח שמאז שהיא עלתה לאתר, ג'ואי החליף כמה מהן. סביר להניח שעם כל הכסף שלו, יש בבעלותו כמות ממש רצינית של מצילות שונות ומגוונות, כדי שיוכל להשתמש בכמה שיותר סוגי צלילים בהקלטות. אם היה לי את הכסף של ג'ואי, אז בתור מתופף לא הייתי מפסיק לחפש מצילות חדשות להוסיף לאוסף.

למעלה