שאלה לי לכן

hoday11

New member
שאלה לי לכן

אני חייבת לציין שממזמן לא כתבתי, אך אני עוקבת כול יום כימעט. מיצטערת שאנני יכולה לענות לבנות שיש להן שאלות וזה משום שאין לי מידע כמו שיש לכן בארץ ובנוסף הרופא שאני מטופלת דרכו לא בדיוק נותן פרטים, מאוד מתנשא. בכול אופן, עברתי בנובמבר ניתוח לאינדו' קשה, שחלות רחם חצוצרות אגן ומעי. את עניין המעי גיליתי רק עכשיו בטעות, הרופא פשוט לא הודיע לי על זה.{הניתוח לא כל כך הצליח משום שאני פשוט מלאה באינדו'} השאלה שלי היא האם אינדו במעי יכולה לגרום לנזק נוראי? מה הפיתרון למחלה הנוראית הזו? {אחרי שיהיו לי ילדים] האם אינדו' גם "הורג" את הבציות? {אצלי השחלה השמאלית לא מתפקדת בגלל האינדו' והימנית הוציאה אז רק 2 בציות לא טובות] הרופא אומר שזה מחסל אותן, מכון פועה אומר שהרופא טועה. הרופא אומר שהרחם שלי יכול להחזיק הריון למרות האינדו' הקשה, מכון פועה אומר :לא. הרופא אומר שאני זקוקה לתרומת בציות בגלל האינדו' הקשה שגמר עליי, מכון פועה אומר : לא. שעצם העובדה שמצאו אצלי 2 בציות לא טובות מצביעה על יכולת להביא ילדים משלי. למי להאמין? אני מאוד עייפה מהאינדו' ונימאס לי להרגיש חולה כול יום מחדש ויותר עייפה מהמידע הסותר שאני מקבלת כול פעם מחדש . האם יש להן מידע בשבילי על השאלות ששאלתי. סליחה על אורך המייל, אך בתיקווה שתענו . תודה רבה ,הודיה [דרך אגב , האינדו קיים אצלי כבר שלוש וחצי שנים, לקח שנים עד שגילו את הבעיה]

לא ברור לי מי

הבר סמכא במכון פועה..נשמע לא רציני, אז קודם כל, תיקון קטן- לכל האימהות בפורום יש ילדים משלהן גם אם הן לא ילדו אותם..
וגם תרומת ביצית לגביה את שואלת מבטיחה לך (במידה ותצליחי להרות
) ילד שהוא כל כולו שלך
יש מקרים שהאנדו' פוגע בשחלות, בתיפקודן, ביצור ובאיכות הביציות. יש גם מקרים שלא. תגובה שחלתית ירודה יכולה להעיד על פגיעה ברקמת השחלה ע"י האנדו' וכך גם לגבי האיכות. את מתארת תגובה שחלתית ירודה, מה היתה איכות העוברים? את גם מתארת רופא מתנשא כדבריך ולא קשוב לך, קודם כל הייתי ממליצה על חוו"ד נוספת ומעבר לרופא אחר. איני יודעת איפה את מתגוררת אבל אולי כדאי שתשאלי בפורום פוריות, לגבי טיפולים בחו"ל ורופאים מומלצים.אולי יוכלו לעזור לך. אני יודעת שבחו"ל יש מרכזים שלמים שמטפלים באנדו', שווה בדיקה. אני מבינה שהמעבר לתרומה תלוי בפוע"ה ולא רק בך ובבן הזוג מטעמים הילכתיים, אולי כדאי לפנות לחוו"ד נוספת ממומחה שתכיל המלצה לעבור לתרומה? איני יודעת, אני מעלה רעיונות. "2 ביציות "לא טובות" מצביעה על יכולת להביא ילדים "משלי" " - תמוה מאד מה שנאמר לך ע"י פוע"ה, את יודעת מי אמר ועל סמך מה? ? ? יכול להיות שהביציות האלו איכותיות ונפלאות ויגרמו לך להרות בעוד טיפול אחד, שניים, שלושה, שבעה, עשרה.. עשרים וכו'- אי אפשר לדעת- נסתרות הן דרכי האל. יכול להיות גם שלא תצליחי להרות עם הביציות הללו גם בעוד x טיפולים. השאלה היא מה המחיר הבריאותי, הנפשי, הזוגי שאת מוכנה לשלם בעבור "חופן גנים" - התשובה נמצאת בתוכך וההחלטות הן שלך מאחלת לך הצלחה רבה בכל דרך

נעמי 17

New member
בואינג יקירתי

אני מודה לך מכל ליבי על הרגישות הרבה בנושא האמהות, את שמה לב לקטנות אפילו יותר ממני.... אז ממני ומכל האמהות של הילדים שלנו שהגיעו מהלב ולעולם לא יצאו ממנו תודה

hoday11

New member
לבואינג 707

בס"ד תודה רבה שענית לי, עזר לי מאוד. לפי מיטב הבנתי איכות העוברים שלי גם לא הייתה טובה. הלכתי לחוות דעת נוספת וגם היא אמרה שאני זקוקה לתרומת בצית אלא אם כן יש לי עודף כסף לנסות שוב פעם אחרונה{וממש אין לי את הכסף, מדובר על יותר מ-15 אלף דולר, אין לי ביטוח } . כך שיש לי 2 המלצות של רופאים לתרומת בצית, אך הרב וייצמן שמתעסק עם ארה"ב ממכון פועה חושב שאין סיבה לתת לי אישור, אחרי שכניראה התייאש ממני הוא אמר שינסה לדבר עם ראש האירגון. את מאמינה? אני אישית הגעתי למסקנה , שאין הוא יודע על מה הוא מדבר בעיקבות המידע שרשמת לי. אני מוכנה נפשית לתרומת בצית, אך מחכה לאישור, משום שהמבחנה הזו תמומן חלקה מאדם אחר. בקשר למחיר הבריאותי .... אמרתי לרב מהמכון, אך עדיין הוא התעקש שאני צריכה להוכיח לו שאין לי בציות בכלל. סליחה על המייל הארוך ושוב תודה ושבת שלום ומבורך {דרך אגב, אני בארה"ב]

הודיה ../images/Emo24.gif

יש הרבה פורומים בארה"ב, תעשי חיפוש ברשת, דרכם אני בטוחה שתוכלי להגיע לרופא שמתמחה באנדו' שיוכל לתת לך חוו"ד רצינית אודות מצבך. יש מרכזים שעוסקים באנדו', תבררי את הענין, זה יכול לחסוך לך הרבה מהתסכול אותו את חשה כעת ובצדק. שיהיה בהצלחה בכל דרך

למעלה