שאלה לי לכם

Mika Rali

New member
שאלה לי לכם

אחרי ויכוח עם גמל ואחת משורשרת... מתנות לפסח לבני זוג אם וכשיש... קונים או לא קונים? משתוללים או בקטנה? יאללה תעשו סדר במחלוקת למה הם הורגים לי אחת ת'שניה.

שרשירית

New member
דעתי היא

שבפסח קונים לכל העולם מסביב - לאמא שלך/שלו, לסבתא, לדודה שאצלה מתארחים. פסח זה לא חג שבני הזוג קונים מתנות אחד לשני. אפשר לקנות משהו נחמד ביחד לבית המשותף אבל לא מעבר לזה. כל זאת בתנאי שהגבר לא שוכח לקנות מתנות בכל יום אפשרי אחר - יומולדת, טו באב, חג האהבה, ולנטיין, שנה חדשה ובכלל בלי סיבה. אבל פסח... לא מסתדר לי. מה אני דודה שלו? בכל מקרה אני לא קונה לו לפסח! דעתי
נ.ב:
אין מצב שאני אסרב למתנה ורצוי קטנה ומנצנצת.

Mika Rali

New member
תימנים צה צה צה

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם אני בעד מתנות לבני זוג... משהו קטן
לצומי... משהו מנצנץ ללא ספק נכנס בהגדרות של משהו קטן חחחחחחחחחחחח

שרשירית

New member
../images/Emo46.gif בלונדינית, אל תתחילי איתי היום

צ'טערת, זו דעתי, אני לפסח לא קונה לו, נראה לי דיבילי וילדותי. מה זה אומר שנצטרך לקנות גם בראש השנה ובכל תאריך אחר? אני מגיעה ממקום בוגר יותר ואומרת לא צריכה את כל הקוצ'י מוצ'י הדביק הזה כל הזמן. צריכה את זה אמיתי פעם ב... אבל שזה יהיה אמיתי. אני את הצומי שלי מעדיפה באמירות ובמעשים ולאו דווקא במתנות. מה כן שאני מעדיפה בחופש לנסוע איתו לצימר ולבזבז את הכסף על מתנות למי שחייבים ועל הילדים שגם ככה אצטרך משכנתא לכל ההוצאות בחול המועד. ותיזהרי, למה התימניה היום במצב רוח משובש. חבל ממש חבל לי עליך. וחשבתי שאת עמוסה?

Mika Rali

New member
וואיי וואיי הבנת לפולניה ת'סעיף!!

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב!! 1. אני עסוקה אבל עדיין יודעת לתמרן בין משימות ולהגיב לך!! 2. תמצצי לי ואני יעשה קולות של גוללללו גולללללו 3. אף אחד לא אמר לך יאללה קני לו בית!! אמרנו משהו קטן, את נתת לגמלון להבין שאם הוא קונה מתנה לחברה שלו הוא פתאט!! מותק אם הוא לא קונה לה גיסתי תקבל ת'סעיף!! שיפנק אותה מה קרה? בקטנה!! 4. קונים רק בחגים גדולים ראש השנה ופסח וגם אז גם פרחים הולך ואמרתי לך ואת מתעקשת על בית וטבעת!! 5. הצימר בצפון...נו שויין... 6. מותק צומי מקבלים גם ביחס גם במילים חמות ושונא מתנות סתם דביל!! תודה וחזרתי לעיסוקיי יא מלעוווווווווונה.. יש לך מזל שאני אוהבת אותך יא משובשת על!

Mika Rali

New member
ומה איתי?

תשאירי אותי עם הלשון בחוץ עוד הרבה זמן? יאללה שימי ביקיני ובואי... הבוץ עליי

Mika Rali

New member
אתה לא מעודכן יקירי

PS3 אפילו יותר
אחרי ששיחקתי TAKKEN עליו שיאאאאאאאאאאאא גאאאאאאאאאד! הWI גם סבבה והייתי מקבלת בכייייייף אבל PS3 גרררררררררררררררר

Mika Rali

New member
כן לצערי

אבל יום אחד.. יום אחד מיכה פפלי יחליט שהוא מאס בסוני שלי ויחליף לנו לPS3 איזה גרפיקה איזה איכות גרררררררררררררררררררר אחחח רוטט לי מאושר רק מלחשוב על זה

Mika Rali

New member
חכה חכה אתה ואני עוד ניפגש לדו קרב

חשבת שאני לא אדע מי אתה?
מחכים לך לטורניר מותק

משהו בקטנה

ו//או כמו ששרשירית כתבה - משהו לבית <אם וכאשר...>. לבת הזוג אני שומר את הקנייה הגדולה ליומולדת :) <לא חסרות הזדמנויות נוספות לקניות קטנות>

בשביל למצוא סיבה למסיבה

אני לא מחכה לחגים :) מתנות קטנות מתעופפות להן באופן חופשי... לדעתי, החגים "הכבדים" מיועדים למתנות למי שציינתי. <ואני בחיים לא התארחתי אצל דודה - 'רק' אצל ההורים>

למעלה