שאלה לי לכולם

שאלה לי לכולם

איך אני יכולה לדעת אם בעצם אני סטרייטית או דו מינית, בלי להתנסות ביחסי מין עם שני המינים? אני מרגישה משיכה לשניהם ולא נגעלת מהמצב, כשאני מדמיינת את עצמי עם עוד מישהי זה עושה לי הרגשה נפלאה... איך אני אוכל לדעת בעצם?

noa chen

New member
תשובה

חמודיק, מהרהורים ותהיות לא יוצא כלום. תתנסי ותשתדלי שזה יהיה עם רגש כדי שתוכלי גם לדעת לאיזה סוג של נפש את נמשכת ולא רק אם זה אישה או גבר. אין אלא להתנסות וחלילה מלהכנס למלכוד ההגדרות המדויקות של מה את ומי את, הזמן וההתנסויות כבר יכתיבו לך את כל שאר החיים. שימי דגש על איכות ולא על כמות, כמות רק תקהה את חושייך, אין מה להגעל אם נמשכים לשני המינים: גוף האישה הוא גוף יפיפה ומושך מסיבות מסוימות וגוף גבר מוצק הוא גם יפיפה מסיבות אחרות, השאלה היא איזו נפש נחבאת שם? עם מי יותר מתאים לך רגשית? יאמרו לעיתים איכס על איבר מין גברי או על נשי, הכל דיבורים ודעות של אנשים אחרים, לכי אחרי ליבך , תתנסי, תיצרי לך את דעותייך לגבי עצמך מתוך נסיונך. לי לפעמים מעירות לסביות על....מה פתאום גבר זה דבר יפה, ובכן בפעם המליון: היופי והמשיכה בעיני המסתכל ולכל אחת דעותיה משלה, בהצלחה. נעה חן

Mar Jade

New member
בפורום יש דעה רווחת שאין חכם כבעל

נסיון. ואני אומר, שממתי משהו באהבה קשור לחוכמה?
האהבה עוורת, עוורת לנסיבות, למראה, ואפילו למינו של האדם. את לא צריכה לשכב עם מישהי בשביל לקבוע "אני לסבית" או "דו מינית" או כל הגדרה כזאת או אחרת. את לא צריכה אפילו להיות במערכת יחסים. אם את יכולה לקבל את העובדה שאהבה נובעת מאישיות ולא ממין (הפועל, התואר ושם העצם), אם את יכולה לראות את עצמך מתאהבת בבחורה כמו בגבר ולהפך, אם זה קרה או יקרה שתחשבי עליך ועל בחורה בכל דרך שהיא... אז חמדתי, את אנושית (אני כלכך לא אוהב הגדרות כמו "דו מינית, לסבית, סטרייטית" וכאלה.

צודק! ../images/Emo45.gif

לי אין נסיון. ואני יודע שאני הומוסקסואל מסיבה נורא פשוטה- משיכה. היו לי כבר קראשים על גברים(התאהבויות קטנות) ועכשיו יש לי התאהבות גדולה ואמיתית(ולצערי חד כיוונית). אני מסכים איתך... בנוסף לכך, למרות שאני יודע שאני הומוסקסואל גם אני לא אוהב את כל עניין ההגדרות.. שרימפיניון

לירוי25

New member
לפני שתכנסי לקטע של להגדיר את עצמך

קודם כל תתנסי לפני שתקבעי מה את ולמה. תזרמי עם מה שמתאים לך באותו רגע, את ההחלטה תדחי לשלב מאוחר יותר.

למעלה