שאלה לי לכולם

שאלה לי לכולם

(נראה כאילו השתלטתי פה קצת על הפורום, אבל מקווה שיסלחו לי) אולי נרשום כולנו איך התחלנו להעריץ / לאהוב את אביב? אני יתחיל: יום אחד נסעתי עם אחי לחתונה של דודה שלי באוטו שלו, ואחי כל הדרך בערך שעתיים שעה רק אביב גפן! והתחברתי... ומאז אני אוהבת אותו אולי כבר 7 שנים... מגיל 10 בערך עם אני לא טועה... אני יודעת הייתי קטנה, ואיפה בגיל הזה התחברתי למילים של השירים, לא כל כך מוסבר לי. לא שאני יודעת את כל האלבומים בעל פה במיוחד לא הראשונים שלו... אבל יודעת מספיק בשביל להעריץ, לאהוב להבין ולכבד את האישיות שלו!

זיגוטה

New member
צלי זה היה כש...

שהייתי בת איזה 11 אממ לא בת 10... הייתי בכיתה ד אח שלי הגדול כככללללללל זמן שמע אותו כללללללללל הזמןןןן!!!! וכל פעם הוא שם פוללל ווליום במערכת...ואני הייתי שומעת את זה ונורא אהבתי את זה ועם הזמן אני למדתי בעל פה את המילים ואז הכל התחיל כשהתחלתי "לגנוב" לאח שלי את הדיסקים של אביב למערכת שהייתה לי בחדר... והוא התעצבן כמובן חחח כי הוא גילה אותי!חחחח ואז אח שלי ממש השתנה והוא בידיוק בא לזרוק את הדיסקים האלה *בושה!!!!!!!* אז הוא נתן לי אותם ואז קניתי את כל הדיסקים! וזה היה איך שהתחלתי להעריץ את אביב! ואני לא חושבת שבגיל 10 הבנתיאת המשמעות של המילים שלו ממש לא אבל אני חושבת שפשוט התחברתי למוסיקה להלחנה של השירים שלו!.... כל החיים שלי אני מנגנת ואני מאוד אוהבת מוסיקה אז לא יודעת זה נורא הדליק אותי השירים שלו ההלחנה! ואז עם השנים הבנתי את המשמעות של השירים ו...אממ זהו!

yonne

New member
שמתם לב...

שאנחנו התחלנו לשמוע אביב רק בזכות האחים שלנו!

אמממ

אחימ שלי שונאימ אותו! גמ כל החברימ שלי! אין לי מושג..תמיד אהבתי רוק ישראלי..לא ידועת איך התחלתי לאהוב את אביב.. נראה לי בזכות חברה שלי לשעבר..שעשינו הכל ביחד ..אבל היא היתה יעני פריחת יומן מסע :)

Im Lost In Hell

New member
אממ..

אני הכי גדולה.. אז אם כבר אני זו שהשפעתי על האחים שלי...
אני התחלתי לשמוע בגלל ידיד שלי שכל הזמן שר לי את השיר אור הירח כשדיברנו.. וכבר למדתי אותו בע"פ..
ואז הלכנו יחד לקניון הוא קנה דיסק של אביב.. וכמה ימים אחרי זה גם אני קניתי.. זה היה המכתב.. אל תשאלו למה..
וזהו.. זה הסיפור שלי..

וואי,זה סיפור נחמד..

אז ככה.. ביום אחד שנועה הייתה אצלי (מי שמכיר את הסיפור הקודם יודע מי זו) אז כזה.. היא עושה לי, תוריד שירים של אביב.. ואני כזה , אבל אנ´לא שומע מוזיקה ישראלית.. לא אוהב את זה.. והיא כזה..תוריד!!! ואני, טוב פסידר.. היא אמרה לי שמותשל שירים.. שיר עצוב, צלקות ( זה השנה, כשאני בן 15) עכשיו, היא הקדישה לי את השיר "שיר עצוב" בגלל זה הוא אחר האהובים עליי. וכאילו, בגללה נכנסתי לקטע של מוזיקה ישראלית. וואלאק חוץ מכנה ההאוסים וכמה שירים מובחרים באנגלית, אני שומע רק ישראלית!! ואביב, בין מקומות ראשונים אצלי! השירים שלו הכי נוגעים בי שיש!! אתה גדווול!!!!!!!!!!!!!!!!! ^-^ אלעד.

יאאא...אני אוהבת ת´שאלה הזאת

טוב אז שיצא שומקום אח שלי הלך וקנה ת´דיסק ואין לי מושג למה ואז עליתי לחדר שלו וגנבתי לו אותו... חיחיחיחי... וזהו... משו כמו גיל 8-9

גן כתום

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif עכשיו אני../images/Emo70.gif

אז ככה... סיפור לא מרגש וחסר פואנטה: זה היה תחילת שנה. (כן, כן, אני לא מהוותיקים...) ידיד שלי הביא לי דיסק עם כלמיני MP3ים, והוא אמר שהוא שם שם קצת עברית. ואני לא הייתי שומעת בכלל עברית, אז התעצבנתי קצת... וכששמעתי את הדיסק היה שיר של אביב גפן "האם להיות בך מאוהב". אז התאהבתי בשיר. הודתי תודה עמוקה לאותו ידיד שעשה עימי את החסד ו... מאז אני שומעת אביב גפן.... אה, ופשוט הייתי חייבת להוסיף: יום אחרי ששמעתי את השיר, הגעתי לביצפר עם השיר בראש, ולא הפסקתי לשיר אותו. וכל השיכבה (60 ילד) נדבקה ממני (למרות שהם לא אוהבים את אביב גפן...) ובלי לשים
במשך שבוע כולם פיזזו להם את השיר הזה... היה קטעים.

../images/Emo26.gifועכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

למרות שכבר דנו בזה בעבר ואני הייתי זו ששאלה (אחח אני כ"כ חכמה)
אז ככה בן דוד שלי נתן לי את הדיסק "המכתב" בניסיון להפטר ממנו..שמעתי את הדיסק באותו יום 7 פעמים
אחרי זה קניתי את כל הדיסקים התחלתי ללכת להופעות..והיתה תקופה בין כיתה ח´ לט´ שהייתי יושבת מתחת לבית של אביב אבל זה עבר לי (אני בי"א עכשיו ) ...זהו נראה לי יום טוסטר לכולם

גן כתום אני איתך........

גם אני לא מהוותיקים.... למעשה אפילו לא מהשנה האחרונה אני רק בזמן האחרון כמה חודשים אחרונים התחלתי לשמוע אביב... אני הכי צעירה הא..
ואז פתאום גילית שיש לי בבית שני דיסקים של אביב....ומאז אני אוהבת לשמוע אביב... אולי אני גם אבוא להופעה מי יודע...

ל ב נ ד ר

New member
ועכשיו אני אספר!!!

טוב דבר ראשון אני די חדשה כאן ואף פעם לא הצגתי את עצמי- לבנדר שלום.... והסיפור שלי הוא חמוד לאללה! הייתי בטיול בצופים... לפני שנתיים בערך, כולם שרו כל הזמן אבל באמת כל הזמן את "השיר שלנו" אז לקחתי לחברה שלי את הדיסק לילות לבנים והוא נורא התאים לי למצב שהייתי בו עם ידיד שלי... בהמשך הכרתי את חבר שלי לשעבר והוא לקח אותי להופעה ואז זה כבר היה יותר מדי בשבילי!!! קניתי בהדרגה את כללללל הדיסקים!!! ועכשיו טוב לי וכיף לי!!!

טוב

כיתה ח´ היה יום תנועות הנוער והיה שם הופעה שלו ופשוט נדלקתי! מה אני אגיד לכם.... עד אז לא הכי אהבתי אותו אבל מאז לא הפסקתי לשמוע

Piccolo

New member
זה היה מזמן..

נראה לי מתי שיצא הדיסק השני או השלישי של אביב.. הייתי בן 12 או 11 כנראה... חבר שלי שמע בווקמן (כן כן.. ווקמן.. הדבר הישן הזה עם הקלטות שעד היום אני משתמש בו... אלא אם מישהו מוכן לתרום לי דיסקמן
) את אביב גפן.. ובהתחלה סתם רדפתי אחריו כדי לשמוע את מה הוא שומע.. אחרי זה הוא התחיל לרדוף אחרי עם זה והתחיל להקליט לי שירים... אם אני לא טועה, השיר הראשון שביקשתי ממנו היה אור הירח או משהו.. לא זוכר.. וככה הכרתי.. נראה לי שהוא הכיר את זה בזכות אחיו הגדול ז"ל...

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שמתי לב, שרובכם פה בגלל האחים... תגידו להם
תנו להם
וכמובן
על ה
הנפלאה

VengaGirl

New member
עכשיו אני...

אז אצלי זה סיפור פשוט כזה ולא מעניין במיוחד..(תסבלו בשקט!) מאז שאני זוכרת את עצמי בת דודה שלי העריצה את אביב וכל פעם שהיינו נוסעים אליהם היא הייתה מושיבה אותי אצלה בחדר ומשמיעה לי את הקלטות שלה..(כן..זה עוד מהתקופה שהיו קלטות..) אהבתי ת´מוזיקה ואת השירים אבל לא יותר מידי ברצינות..אחרי כמה שנים בת דודה שלי הפסיקה להשמיע לי את השירים ואני די שכחתי מקיומם..(בכל זאת..הייתי קטנה בשביל לזכור..) לפני איעזה שנה וחצי בערך ידיד שלי הביא לי את הדיסק שלוש ואמר לי לשמוע..אני נזכרתי בכל השירים שאהבתי בתור ילדה קטנה ופשוט התאהבתי באביב מחדש.. נראה לי שזהו בערך.. (מקווה שלא השתעממתם יותר מידי..)

rainbowgirl

New member
אני!

הממ......... שלי ולאחותי היה את אתה רשימה בוינאמפ אז הייתי צריכה לשמוע גם את השירים שלה. חלק מהם היו של אביב. כמובן שזה היה שהייתי בת 10-11 ולא אהבתי ,אחר כך התחלתי ללמוד את המילים ולהזדהות עם השירים ... השנה אחותי כבר לא אוהבת אותו אז הביאה לי את כל הדיסקים (4) שיש לה. אז כנראה גם אני הושפעתי מאחותי.. קורל

למעלה