שאלה לי לכולכם!

NetGangsta

New member
שאלה לי לכולכם!

איך אתם רואים את שינוי, בתור מפלגה ימנית או שמאלנית? יש הרבה חילוקי דעות בעניין. לפיד הרי היה אדם ימני קיצוני כל חייב, כולנו זוכרים את כתבותיו בעיתונים בתור עיתונאי ימני. בכל זאת, הוא עשה איזושהי תפנית, אבל בגלל שהמסרים הגדולים של המפלגה הם לא פוליטיים אלא חברתיים אז קצת קשה להבין את העמדה הפוליטית האמיתית. מה אתם אומרים, ימנים או שמאלנים?

אתה החלטת

שלפיד הוא ימני קיצוני. זה לא נכון. שינוי היא מפלגת מרכז. יש בה אנשי שמאל וימין, ולפיד הוא איפשהו באמצע, מגשר על פערים. אשר ללפיד, הוא אכן עשה דרך מסוימת שמאלה, והוא מצהיר על כך בגלוי.

NetGangsta

New member
אני החלטתי שלפיד היה ימני?! אתה לא

מכיר את הכתבות הימניות הקיצוניות של מצנע בעיתונות. הוא היה בין העיתונאים הימנים הכי ידועים שיש.

אני מכיר

הוא אכן היה בעל נטיות ימניות. לא הייתי מגדיר אותו כקיצוני. הוא האמין בהחזקת השטחים (אגב לא ממניעים דתיים), וזה לא הופך אותו לקיצוני באותה תקופה. הוא לא חשב ששתי הגדות הם שלנו, כמו הליכוד, למשל. היום זה נראה כמו ימין קיצוני, אבל אז זה היה ימין קל. הוא תמך באוסלו. גם זה הופך אותו לימין קיצוני?

NetGangsta

New member
אוקיי אוקיי.... לא ימני קיצוני, אבל

זה שהוא היה ימני מוצהר אתה מסכים איתי? בכל זאת, קצת קשה לבן אדם להשתנות ולהכריז על עצמו כשמאלני פתאום. ופה אני אפסיק לכתוב לפני שאני אכתוב בטעות עוד שטויות שאני לא חושב עליהם..
לילה טוב.

NetGangsta

New member
איך הגעתי למצנע?!?!? אלוהים ישמור!!

אני כותב כמעט מתוך שינה...
כנראה זו הבעיה... אני הולך לישון לילה טוב.

meirkl

New member
שמאלה מהליכוד, ימינה מהעבודה

יש מרחב מספיק גדול בין שתיהן. וטומי מעולם לא היה ימין קיצוני.

למעלה