שאלה לי לחברי הפורום

YBM3884

New member
שאלה לי לחברי הפורום

שלום אנשי שטח אני כותב כאן בעניין התיעצות שהחלטתי להביא לפורום זה אני מעוניין לקנות כלי טוב אך העניין שיש כמה הגבלים 1 יש לי בערך 110 להוציא. 2 הכלי חייב להיות אוטומטי (משפחתי וגם מעל שנתון 2000 בתודה על העזרה

kfirba

New member
אז ככה...

התקציב שלך אני מבין הוא עד 110 שקל.....עכשיו לאיזה שטח אתה רוצה להכנס ובאיזה תדירות? טכני סלעי, דיונות, בוץ וכו'? ומשפחתי אתה מתכוון ל5 מקומות או 7 מקומות?

YBM3884

New member
אז ככה

אני אישית מעדיפ ארוך עם 7 ושטח לא יותר מידי רציני אבל חשוב שיהיה ארוך

YBM3884

New member
אז ככה

אני אישית מעדיפ ארוך עם 7 ושטח לא יותר מידי רציני אבל חשוב שיהיה ארוך

lirandr

New member
יש מספר אופציות :

1. יונדאי גלופר (שנת 2000 יעלה לך כ80,000 ש"ח), מעט איטי בעיר, טוב בשטח (בעיקר יחסית למתחיל, ללא שאיפות רציניות). 2. איסוזו טרופר, ניתן למצוא רכבים שמורים, שנקנו לפוזה בלבד (2000-1 יעלה כ110,000 ש"ח). 3. טיוטה ראב4, מוגבל בשטח, טוב לעיר. נתקלתי אפילו בלנדרובר פרילנדר, שנת 01' ב110,000 ש"ח ! שזו מציאה לדעתי, עם מנוע בנזין טוב ואיבזור מצויין, רק קח בחשבון שעלויות תיקונים גבוהים ביחס לגלופר או לראב4.

kfirba

New member
המללצה שלי והכי מתאים לך!!

לך על איסוזו טרופר מבציר 2000 2001 ארוך 7 מקומות......פיצוץ של אוטו ומשנת 2000 גם הוחלף המנוע ל159 סוסים...אוטו תותח עם יכולת שטח גדולה מאוד הוא ג'יפ עירוני כמו הלנד קרוזר וכמו הפג'רו קינג ואפילו יותר טוב מהקינג... אני מכיר אחד שנת 2000 למכירה םא תרצה אוכל לברר לך הוא של חברים והוא שמור ממושב ליד אשדוד

lirandr

New member
../images/Emo31.gif

דווקא הלנד-קרוזר והפג'רו עדיפים

למעלה