שאלה לי לחברי בית"ר

A m i r 17

New member
שאלה לי לחברי בית"ר

מה ראשי התיבות של המונח "בית"ר"? בית יוסף טרומפלדור??

MS6

New member
התשובה היא:

ברית הנוער העברי ע"ש יוסף תרומפלדור. אתה בטח יודע מיזה היה תרומפלדור... גם לו הייתה תנועת נוער שהוא הקים, קראו לה "החלוץ", וזו תנועה שהיום כבר לא קיימת.

yossi018

New member
בית"ר - תנועה עם הרבה היסטוריה

לשם "ברית הנוער העברי ע"ש יוסף תרומפלדור" יש משמעות רבה, וכך לכל פיפס קטן שקרה בתנועה! זה בילתי אפשרי להסביר את "תנועת בית"ר" על רגל אחת. אם תרצה באמת לדעת איך התנועה קמה, מה מקור השם, למה לעזאזל אנחנו מברכים ב"תל-חי" או במה אנחנו מאמינים? תוכל להיכנס לאתר הראשי של בית"ר, ושם לקרוא על האידיאולוגיה של התנועה וגם על ההיסטוריה, כולל בית"ר בשואה, בית"ר במלחמת העצמאות, בית"רים מעפילים לארץ, הלחימה מול הבריטים וכו' וכו' וכו'... www.betar_org.il

MS6

New member
יוסי מה נסגר איתך?

סתכל על השאלה: "מה ראשי התיבות של בית"ר" התשובה היא:"ברית הנוער העברי ע"ש יוסף תרומפלדור" בזמן האחרון אתה נהיה יותר ויותר לא קשור איש...

faith2

New member
משה...

תגיד יוסי מוטרד בזמן האחרון?? יוסי קבל
ממני

MS6

New member
לא נראה לי...

אולי זה מגעגועים אליי, כי בזמן האחרון "נעלמתי" לו קצת. יוסי אל תדאג!!!

yossi018

New member
עזבו, הראש שלי לא מתפקד....

אני עמוס מפה ועד הודעה חדשה... משה - משגעים אותי בתנועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוסי יש היום ככה ויוסי יש מחר ככה... עכשיו חזרתי מהכנס של הליכוד הלכנו להחתי חברי ליכוד על עצומה למען בית"ר, ש-5% ממה שמשלמים חברי המרכז למפלגה ילכו לתנועה ועוד כל מני שטויות כאלה.... אחחחחח, אני מת לישון אז נדבר כבר... ואני גם מתחיל לדבר שטויות אז חדיעחעכדיםןח שןככ לילה טוב!!!! נ.ב. משה, אתה ממש לא חסר לי, אבל אני בטח חסר לך

למעלה