שאלה לי- לגבי חיסונים

שאלה לי- לגבי חיסונים

פעם ראשונה שאני מתעסקת עם זה- לאיפה אני צריכה לגשת בשביל לקבל את החיסונים? לקופ"ח? משרד הבריאות? צריך לחתום על משהו? להביא הפנייה או אישור מרופא? יש טעם לבדוק במקומות שונים- כלומר, מחירי החיסונים משתנים?

mrf06

New member
מרפאת מטיילים

היי, מרפאת מטיילים זו הכתובת. תעשי חיפוש ע"פ אזור המגורים שלך. במרפאת מטיילים יש רופא שמייעץ ע"פ יעד הטיול איזה חיסונים כדאי לקבל. משלמים ומקבלים חיסונים. מומלץ להביא פנקס שבי מהצבא (אם יש ולא עבר יותר מידי זמן)או פנקס חיסונים כי יתכן ויש חיסונים שקיבלת ועדיין בתוקף. קחי בחשבון שיש חיסונים שצריך לקבל כמה פעמים,כך שכדאי לגשת כחודש+ מראש. בזמן התשלום מקבלים קבלה,את זאת כדאי מאד לשמור כי מקבלים החזרים מקופת החולים. כדיי לקבל את ההחזר צריך ללכת לקופת חולים ולהראות להם את הקבלה. את הכסף מקבלים לחשובן הבנק. אני קיבלתי 75 % החזר,שזה מצוין. לגבי השוואת מחירים,אני לא השוואתי,אולי אחרים כן. טיפ קטן-אני קיבלתי את הרושם שמנסים "למכור" חיסונים לדוג' כלבת. אני ממליצה לקרוא קצת לפני כדי לקבל רעיון כללי אילו חיסונים באמת צריך. רק בריאות,

Amoureuse

New member
לגבי ההחזר מקופת חולים

לפחות נכון ללפני כמה שנים כשבררתי, יש קופות שעובדות עם מרפאות מסוימות, ויתנו החזר רק משם. אז שווה לשאול קודם בקופה שלך מה התנאים. בנוסף, לפחות בקופה שלי, את החיסונים של צהבת A ו-B היה זול יותר לעשות בקופה עצמה, פשוט קיבלתי הפניה מהרופא משפחה והאחות עשתה את החיסון.

למעלה