שאלה לי חשובה

zuli2

New member
שאלה לי חשובה

אין לי שמץ בנושאי שכירויות , אני מעונין להשכיר דירתי ויש לי שוכרת שהגיע ממשרד תיווך. היא מקבלת סיוע בשכר דירה מהמדינה מעצם היותה חד הורית .היא מוכנה לשלם חצי שנה מראש ,ולחתום על שטר בטחון עם 2 ערבים. השאלה האם זה מספיק? ואם לא , אילו עוד ערבויות עליי לבקש ממנה? האם אישה חד הורית אם ל2 מקבלת סיוע מלא משכר הדירה ? האם הסיוע הוא בהתאם לתקופת החוזה? אילו הגנות יש לי למקרה שהיא עושה בעיות? פשוט זו פעם ראשונה שאני מתעסק בזה אשמח לכל טיפ ולכל עצה שתחסוך לי כאבי ראש בעתיד. תודה. :)

השכרת דירה ...

האם זה מספיק? לא ... ערבות בנקאית עדיפה (אבל אין סיכוי שתקבל ממנה). האם אישה חד הורית אם ל2 מקבלת סיוע מלא משכר הדירה? אני משער שהסיוע מוגבל לסכום מסויים. האם הסיוע הוא בהתאם לתקופת החוזה? - לא יודע. אילו הגנות יש לי למקרה שהיא עושה בעיות? - אין לך, פרט לבטחונות שקיבלת, שהם לא ממש הגנה. למשל אם היא תפסיק לשלם ולא תתפנה גם הבטחונות לא ממש יעזרו לך - תצטרך לפעול כנגדה משפטית (הרבה זמן ולא מעט כסף). בקריאה וחיפוש בפורום תוכל למצוא מידע נוסף בנושא.

zuli2

New member
עוד מישהו ו... עוד משהו... :)-

האםיש כאו עוד מישהו שיכול לחדד את ענין הסיוע לשכר דירה לחד הוריות? האם הגמלה משולמת ישר לבנק על שמי? האם משום כך יש בזה יתרון? אשמח לכל תשובה כי אני בדילמית :)-

לי זה נשמע בסדר ויותר מכך

חצי שנה מראש הנה שווה כסף והיא כשלעצמה בטחון תמצא שוכרים מעטים מאד כאלו גובה סיוע וכד - אינני יודע אבל כדאי לשאול אותה, כל שאלות אלו

למעלה