שאלה לי :) חדשה בנושא ..

y a 1 2 3 e l i

New member
שאלה לי :) חדשה בנושא ..

היי :) אני בת 17 וסובלת כבר כמה שנים ממגרנות..שכנראה בין השאר גם עברו אליי בתורשה מאמא.. יש תקופות בהן התדירות גבוהה עד כדי 2-3 מיגרנות בשבוע ותקופות בהן זה רק פעם בחודש.. בד"כ בהתאם לתקופות לחץ. . בזמן האחרון, במיוחד בגלל החשש ממיגרנה בצמוד לבגרויות או בהמשך בצבא, אני מנסה למצוא דרך להקל.. ייעצו לי שדיקור סיני יכול מאוד לעזור.. האם זה נכון? האם יש עוד סוג של טיפול שיכול להועיל לי ? אם כן, אשמח לקבל המלצות על מטפלים מסוימים, אם אסור לפרסם בפורום, אז בבקשה ענו לי בפרטי .. דבר נווסף, כשהתחלתי לברר על הנושא שמעתי את השם גל חרות.. אם מישהו יוכל למקד אותי לגביה, לתת לי כתובת, טלפון, המלצה, זה יוכל מאוד לעזור.. תודה :)

0 אור 0

New member
יעלי

קודם כל אני רוצה לעודד אותך, שיש לך סיכוי להפטר מהמיגרנות - גם אני סבלתי מהן מילדות ועד כמעט סוף הצבא, וזה עוד היה בתקופה שהרפואה המשלימה היתה לא קיימת כמעט בארץ ובטח לא נגישה, אז הייתי צריכה להמציא הכל לבד, הדבר הראשון והכי חשוב זה להחליט לצאת מזה - להגמל מהתלות בתרופות = גם מנוגדי הכאבים שממילא לא עוזרים וגם מהכדור המיוחד של המיגרנה. למצוא את הדברים שעוזרים לך למנוע ולהקל בזמן שכבר יש התקף - אצלי זה היה בעיקר יוגה, חשיבה חיובית ואכילה נכונה יותר למניעה, בעיקר מנוחה בצל עמוק, מיץ תפוזים בזמן שיש את הסימנים המקדימים. המחשבה שלך להיעזר בטיפול למקורות הבעיה היא מאד נכונה, ורפואה סינית היא בהחלט כיוון נכון (כמו גם רפלקסולוגיה, שיאצו ועוד לא מעט שיטות שמיוצגות פה בפורום). רק רציתי להדגיש שאני אישית לא אוהבת את מי שמגדיר את עצמו כעוסק בדיקור לטיפול ב X Y או מיגרנה, אלא מעדיפה את מי שרואה את הדיקור כחלק אחד מתוך הכלים שמציעה הרפואה הסינית. מטפל סיני מצויין שאני מכירה (שלחתי אליו אנשים אחרים אבל לא את עצמי כי יש לי פחד לא רציונלי ממחטים) לא תמיד ולא רק ידקור - הוא ימליץ לך על תזונה ועל תנועה, לפעמים הוא ישלב טיפול בשיטה אחרת שהוא מכיר, והוא גם ידקר ברוב המקרים - אבל הטיפול הוא הוליסטי. ברור שהוא גם לא יטפל לך רק במיגרנה, אלא בכלל בבריאות שלך ובכל מה שהוא יאבחן. מה שאניממליצה זה שתחפשי מישהו כזה באיזור מכוריך, וכמובן שימי לב שהמלצה על מישהו ספציפי היא פרסום ובניגוד לחוקי הפורום, אז תקבלי המלצות רק במסרים (ותתייחסי אליהם באותה רמה של בדיקה שאת מייחסת לכל המלצה ממישהו לא מוכר לך)

למעלה