שאלה לי חברים

clubnet

New member
שאלה לי חברים

אז ככה ישנם הרבה קומונות שפורחות והרבה אנשים נכנסים אליה רציתי לפתוח אחת רק שאני לא יודע מה יהיה הנושא יש כבר סדרות .תוכנית ה-TV אבודים נמלטים סרטים ועוד המון דברים רציתי לדעת מה אתם חושבים . ומי שמעוניין לעזור לי גם בזה אשמח מאוד שזאת תהייה קומונה טובה עם המון כניסות ביום כמובן כמו שלכאן נכנסים מלא אנשים . אשמח לקבל את עזרתכם חברים טובים אנא תביאו רעיונות חדשים דברים שאתם רוצים אוהבים לדבר עליו כל נושא שיש לכם בראש . אז תביאו לי רעיונות שלחו לפה או במסר אישי כמובן אם למישהו יש רעיון לנושא חדש שיכתוב לי . שבוע טוב לכם חברים טובים המשך יום נעים לכולכם! שלחו לי בבקשה מסר אישי כל אחד ואחד ממכם חברי פורום זה תודה אשמח לשיתוף פעולה מכל אחד ואחד ממכם ביי !

ידעתי שזו הולכת להיות אני!

תשאלו חופשי,אענה! רק אני לא אהיה פה מ4 וחצי עד 10 (לימודים לפסיכומטרי), אהנה מקסימום אחר-כך..

gs4ever

New member
טוב יש לי שאלת ../images/Emo58.gif

1 עונה הבאה דנקן קאסדי (שזה די ברור) וג'יקי לא חוזרים מי מהם היית רוצה שישאר ? 2. ורוניקה לוגן /דנקן? 3. ספר אהוב ולמה 4. סדרה אהובה 5.רוצה להיות כשאגדל

4ShiRaN

New member
שאלה....

מישהו יודע אם כבר פירסמו את התאריך שידור של העונה השלישית? והאם בכלל התחילו לצלם אותה?

irene17

New member
העונה השלישית תתחיל כנראה ב-19/9

ולפי מה ששמעתי מתחילים לצלם לקראת סוף יולי. מה שכן הכותבים כבר התחילו לכתוב...

orale12345

New member
כן

הם כתבו 3 פרקים ראשונים כבר ולא תאמינו אבל קירסטן יודעת מה יש במזוודה !!!! אוך אני חייבת לדעת!!!!!!!!! יאו די ספטמבר איזה מעצבן זה יהיה הכי כיף בעולם כי וי חוזרת אבל הכי עצוב כי מתחיל לימודים!

תשובות

1. הייתי מעדיפה שג'קי תחזור.. לא אוהבת את דאנקן. 2. ורוניקה ולוגאן.. 3. אני אוהבת המון ספרים. אני גם קוראת המון.. היד קצרה מלתאר. 4. ורוניקה,אבודים ובזמנו גם הכי גאים שיש.. 5. פעם זה היה פסיכולוגית. היום זה יחסי ציבור בינלאומיים (דיפלומטיה) ,אבל הכי הכי אני רוצה זה להיות סופרת (אני כותבת שירה,אבל החלום שלי זה להוציא ספר).

זה לא קשה כמו שאומרים

צריך פשוט להשקיע זמן ללמוד. וכן,צריך להשקיע שעות. הדבר היחיד שקשה לי זה גיאומטריה. המועד עצמו הוא עוד שלושה שבועות שזה מפחיד מאוד ככל שאני חושבת על זה יותר..

אם הדבר היחיד שקשה לך

זה גאומטריה אז מצבך מצוין, לא? הציעו לי גם לעשות עכשו, בחופש שבין י"א לי"ב, אבל אני מתלבטת כי אני פוחדת שאני אצטרך להשקיע כל יום, כל היום, וכל החופש שלי יהרס על זה, ולפי מה שאת אומרת כנראה שבאמת צריך להשקיע המון זמן... בכל מקרה- בלי לחץ, והרבה בהצלחה!

SuperGirl82

New member
לא לעשות פסיכומטרי בבי"ס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פשוט לא!!! זה סתם אסון ובזבוז כסף של ההורים. את צריכה להשקיע כל יום, להכין שיעורים ולהתאמץ אם את באמת רוצה להצליח וגם - התוצאות תקפות רק ל-5 או 7 שנים אחרי המבחן ככה שאם את לא מתכננת להתחיל ללמוד בזמן הזה, זה סתם חבל. חוצמזה שבתיכון עוד אין ראש ללימודים כאלה. זה סתם מתסכל. תסמכי עליי מניסיון.

וואו, עד כדי כך?

ממש כל יום? כמעט כבר חשבתי ללכת על זה כי כולם אמרו לי שכדאי עכשו כי דווקא אח"כ לא יהיה לי ראש ללמודים, אבל עכשו את אומרת שזה ממש הרבה השקעה וממש לא כדאי, אז כנראה שאני אצטרך לשקול את זה מחדש... בכל מקרה- תודה על העצה!

snoop cat

New member
טו, אני אביא אותה בקונטרה..

האמת שאני עשיתי פסיכומטרי בבי"ס, התחלתי גם ללמוד באמצע החופש בין י"א לי"ב וזה לא היה כזה נורא כמו שאומרים. המון אנשים בשכבה שלי עשו, ועשיתי עם רוב החברים שלי, ככה שלא הרגשתי לבד, חוץ מזה שהקורס זול בערך פי 5 דרך בי"ס. אין ספק שהחופש הוא כבר לא ממש חופש, אבל רק חצי חופש הולך על זה. כמובן שהקורס הוא לא ברמה שהיית מקבלת אם היית לוקחת קורס אמיתי, אבל היתרונות - את בדיוק בשוונג של הלימודים והכל עדיין טרי אצלך בראש. חוץ מזה, תחשבי שאחרי צבא באמת לא יהיה לך ראש לזה, והמוח ממש מתנוון בצבא (ברוב התפקידים), אז למה לא לגמור עם זה עכשיו? אח"כ תהיי חופשיה לנסוע לחו"ל או ישר ללמוד בלי כל הפסיכומטרי הזה תקוע. החסרונות - ייצא לך אולי פחות זמן להשקיע בקורס הזה (שגם ברמה יותר נמוכה מהפרטי) וזה נכנס לחודש הראשון של הלימודים (למרות שהחודש הראשון הוא לא כזה לחוץ). אז זה יהיה הפסיכומטרי הראשון שלך אבל גם אם תקבלי ציון סביר אבל זה עדיין יכול גם להספיק לך למה שתרצי ולא תצטרכי להתעסק עם זה אח"כ. אה, והציון אמור להספיק ל 7 שנים אחרי המועד, ככה שאת יכולה לעשות צבא, לחתום שנתיים קבע, לנסוע לחו"ל לשנה והציון עדיין יהיה תקף. בכל מקרה סורי על המגילה, מקווה שזה עוזר.

זה מאוד עוזר!

אני רוצה לשמוע כמה שיותר דעות של אחרים מהנסיון שלהם. את אומרת שזה לא כזה נורא כמו שאומרים? באמת? אני מאוד מקווה, כי לי אמרו שצריך לשבת על זה 8 שעות כל יום... אבל ההתלבטות שלי היא לא אם לעשות את זה עכשו או אחרי הצבא, אלא אם לעשות את זה עכשו או בחופש הבא, אחרי י"ב. אני פשוט לא יודעת מה עדיף- חופש הרוס עכשו או חופש הרוס אח"כ.... בכל מקרה- תודה על הייעוץ!

snoop cat

New member
זו די הגזמה...

לשבת 8 שעות כל יום?? אבל טוב, כל אחד והשיטות שלו.. אני לא ממש השקעתי כמו שיכולתי להשקיע כי זה גם גלש לחודש הראשון של השנה, ואצלינו היה במקרה חודש של מבחני השלמה (חזרה על החומר של שנה שעברה) וממש כל שבוע היה מבחן אחר, אבל זה תלוי... חוץ מזה, מבחינת החופש שאחרי י"ב, קודם כל יכול להיות שתתגייסי מוקדם ואז לא תוכלי לעשות, ומנסיון אני אומרת שזה החופש שהכי רוצים לנצל, לפני צבא וכל זה, ועד שכל הבגרויות מאחורייך, אני בספק שתרצי להתחיל ללמוד לפסיכו.

לא, מה פתאום, אני פשוט

לא שאלתי- לא אותך ולא את אף אחד, כי לא עלה לי מה לשאול, אבל משום מה עכשו פתאום עלו לי שאלות... שיר אהוב? ספר אהוב? וכתבת שאת רוצה להיות סופרת {מגניב!}, אז איזה סוג ספרים תרצי לכתוב? סרט אהוב? מה את אוהבת לעשות? מאכל אהוב?

למעלה