שאלה לי , חברים-

תמרוש ה

New member
שאלה לי , חברים-

אתם מתקלחים יחד עם בן/בת זוגכם? אם הוא לא מסכים, אבל בצורה קיצונית, זה מעיד על משהו? ללחוץ עליו או שזה לא חיוני כל כך...

הוי תמרוש

אלוהים נותן אגוזים...למי שאין שיניים את רוצה להתקלח יחד והוא לא רוצה? בעלי מתחנן להתקלח יחד ולא בא לי ואני יסביר את עצמי, אולי תביני אותו אני אוהבת במקלחת את השקט שלי והמים הרותחים הם רק שלי ואני לא צריכה להצטופף ולהצטמצם במקום ולחלק את המים שלי עם מישהו אחר אוהבת את הזמן הזה לעצמי ולאיברים שלי במיטה - מוכנה לפנק ולהתפנק פולניה - מה לעשות????? (האמת היא שאני לא פולניה באמת) באדי

תמרוש ה

New member
אבל לו זה לא הקטע של האינטמיות...

זה לא שבא לא את עצמו, לא באה לו החשיפה המוחלטת... וזה מפריע לי... למה? רק במיטה מותר.. היחסים שלנו זורמים מצוין ורק בקטע הזה באג בלתי פתור. אז אומרת, לוותר?

אם הכל 10 ?!?!?!?!?!?!

בשאר המקומות הוא חופשי? (סליחה שאני שואלת) הסקס טוב? כיף לכם יחד? הזוגיות טובה? אז לא בא לו להתקלח יחד, נו..... ואם לך לא בא על השולחן בפינת אוכל, אזזה ישגע אותו? אני חושבת שאפשר לדבר על זה אבל ללחוץ עליו? עזבי תהני מהזוגיות והיחסים הטובים באדי

Miss פטל

New member
אממ

אם הוא פוחד מהקטע האינטימי במקלחת אולי הוא חושש מהמראה המצומצם במים קרים..?
תבררי איתו להמ הוא נגד, בכל מקרה למה זה מפריע לך כל כך? בטח יש דברים שהוא היה רוצה ואת מתנגדת
בעקרון אצלנו זה הפוך..אני לא אוהבת להיתקלח איתו והוא תמיד בעד. אני אוהבת את המים רותחים ורק בשבילי!!לא מתחלקת!! והוא אוהב מים פושרים שאני קופאת איתם..

מה זאת אומרת לא מסכים? תזרקי אותו

סתאםםם....
באדי כתבה את זה כל כך יפה. אם בסך הכל טוב לכם ויש אינטימיות וסקס טוב, אז שזה יהיו הצרות שלכם בזוגיות. ולא כדאי לחפור יותר מדי על כל דבר. כל אחד והאופי שלו וכל אחד והשטיקים שלו. כי אין אף אחד מושלם (חוץ ממני).

g u r a

New member
אני יכולה לגלות לך

שאם אני והאיש נכנס יחדיו לאמבט השכן יצרח כשהמים ירטיבו את פניו

polegra

New member
אצלנו זה הפוך...

הוא כל הזמן רוצה להתקלח יחד ואני לא מוכנה....בהתחלה זה נבע בגלל שלא הסכמתי לחשוף את הגוף שלי במלואו בפניו....ואחרי שזה עבר לי והתקלחנו כמה פעמים גילינו שאנחנו לא אוהבים את אותה טמפרטורת מים וזה בעייתי...מה עוד שזה אצל ההורים שלו..אז בכלל...לא נעים אבל לפעמים אני אוהבת שככה סתם הוא נכנס למקלחת מסבן לי את הגב עושה לי מסאז טוב נכנס ממש לקראת הסוף ואני יוצאת למיטה בזמן שהוא מתקלח...הכי כיף! :) טלי

orit281

New member
גם אצלנו זה הפוך אני לא אוהבת

במקלחת אני צריכה את הזמן שלי עם המסיכות והגילוח ובלי טיפות של מים שנכנסות לי לעינים (כי הוא יותר גבוה) ובלי שמישהו גומר לי את כל המים החמים זה עניין פונקציונלי... בשביל זה יש מיטה לא???

s h i r k u s h

New member
לא ללחוץ...

אולי המקלחת מהווה הזמן עבורו לחשוב על דברים וכו'. לא חושבת שזה יהיה טוב אם תלחצי עליו בקטע הזה.

למעלה