שאלה לי חברים בניכר

נופר30

New member
שאלה לי חברים בניכר

אני ובן זוגי חושבים על מעבר לאירופה ( לא יודעת למה ארה"ב לא קורצת לו) בכל מקרה רציתי לדעת אילו דברים עלי לברר לפני בואנו אני בעלת אזרחות ארופאית ככה שלי אין בעיה עם אשרות עבודה השאלה כיצד אנחנו מוציאים לו אשרת עבודה על איזו מדינה אתם הכי ממליצים? ( הוא הכי אוהב את הולנד אבל היא מחוץ לתחום )ומה הדברים שעלינו להכין מראש מה הם טווחי המחירם לדירות שכורות ומה רמת המחיה שם והכי חשוב עם כמה כסף לדעתכם אנו אמורים להגיע ? ואם יש עוד דברים שאתם חושבים שאנחנו צריכם לעשות מראש אשמח לשמוע תודה מראש

Yisca

New member
האם את רוצה לעבור לאנגליה?

דרך אגב,איזה אזרחות יש לך(מאיזה מדינה?)

נופר30

New member
האזרחות שלי היא אזרחות

גרמנית אנגליה נשמעת כמקום טוב אולי ננסה באמת

timatibo

New member
גרנו בגרמניה

והיה לא רע, הבעיה היא השפה והטמפרטורות. אנחנו למדנו גרמנית לצורך העניין, חיינו שם לא רע בכלל. תקפידו שיהיה לכם כסוי רפואי (אם אפשר מקומי ולא מן ביטוח בין לאומי כמו "bupa" כי לוקח חודשים עד שרואים מהם את הכסף בחזרה. גרנו גם בשוויץ- כייף אבל יקר..... הכי טוב כרגע זה בטאייואן שם אנחנו נמצאים כרגע, ואם אתם מסוגלים ללמד אנגלית יקבלו אתכם כאן בזרועות פתוחות!!! ולגבי כסף- תלוי לאן עוברים, בגרמניה מכוניות זולות אך דירות יקרות, אוכל סביר, כמו בארץ. לדעתי תגיעו עם 5000 דולר ותשתדלו שיהיה לכם מקום לגור לפחות לחודש עד שתכירו את האיזור. בהצלחה! אורית

למעלה