שאלה לי היום../images/Emo39.gif
אהלן, מקוה שלא כועסים עליי עוד... בני בן 2.4 ונמצא בגן פעוטות עד גיל 2.6 , הוא אחד מהבוגרים שם וניתן בהחלט לומר כי הוא מתקדם ובוגר מכל השאר. לא אכביר בסופרלטיבים , אומר שהוא דומה לי בכישוריו האינטלקטואליים
(נעה , הסמיילי אכן רעיון טוב..). בכל אופן, הגננת בגן הגדולים משוחחת איתו זה מכבר על מעבר לגן אצלה , והוא לא מתלהב מהנושא כלל. הוא אוהב מאוד (ואולי רגיל) למטפלת הנהדרת ולגננת המעולה שיש לו כעת , בנוסף הוא הגדול השולט והמוביל כעת בגן. אנו מנסים לבדוק איתו בזמן האחרון את האפשרות גם כן , והוא מתעקש ודורש להישאר בגן הנוכחי. היום בבוקר לקחתי אותו לגן , ובדרך הוא הבהיר שהוא רוצה לגן של הקטנים (בהמשך לשיחה שקיימנו אתמול בערב בנושא). שני הגנים נמצאים באותו מקום עם מנהלת אחת. היא חושבת שהוא מזמן מוכן למעבר וכי השתלבותו שם (אצלה) תהיה מיידית וחלקה. אני חושב שצריך לתת לילד גם לומר את דברו , ולמרות גילו הקטנטן , להתחשב ברצונותיו. האם נכון כך לעשות? האם שווה בכל זאת לנסות? מה דעתכן/ם? מבחינת מנהלת הגן , היא רוצה לבצע את המעבר מיד אחרי פסח.
אהלן, מקוה שלא כועסים עליי עוד... בני בן 2.4 ונמצא בגן פעוטות עד גיל 2.6 , הוא אחד מהבוגרים שם וניתן בהחלט לומר כי הוא מתקדם ובוגר מכל השאר. לא אכביר בסופרלטיבים , אומר שהוא דומה לי בכישוריו האינטלקטואליים