שאלה לי אל החברות/ים ......

טומילי

New member
שאלה לי אל החברות/ים ......

היי אז שאלתי היא. איך קורה הדבר שאנשים שגדלו על הביטלס על אלביס על הפינק פלויד,על האבנים....הרשימה ארוכה מגעים/ות לגיל מסויים ומפסיקים לשמוע רוק ועוברים לקלסי למשל. ידוע לי שהטעם משתנה עם השנים אך בכל זאות נראה לי תמוע שעוברים את הארבעים או חמישים והופלה שומעים מוסיקה קלסית ושקטה.כמובן לא כולם אך התופעה הזאות מוכרת לי מחברים/ות קרובים אלי.בטח יהיו לכן/ם תשובות משכנעות(לא אותי). יש לי חבר טוב שעד לפני 10-15 שנים שמע רוק כבד....והיום הוא קורא לזה רעש נורא ובלתי נסבל באהבה טומי

שדון.

New member
אתה שואל--או דואב?

טומילי אני מבין אותך היטב--ואולם אני מניח שזה שונה ומשתנה מאדם לאדם. אני חושב לעניות דעתי--שטעם משתנה אינו בהכרח ענין מגונה.להיפך--חשוב וכדאי להשתנות--ולעיתים זה רק לטובה,,אישית אני מיצר וכואב את כאבך טומילי חביבי,,,,,אישית--אני עד היום מאזין נלהב לסגול כהה,,הדלתות לד זפלין ועוד ועוד להקות נהדרות שהיריעה קצרה מלהכיל כאן. לעניות דעתי אין אתה מלין אלא על עצמך ידידי--השנים עוברות ואין מה לעשות.תהנה ממה שאתה נהנה,,,ואין לי כלל ספק שישנם כאן עוד הרבה אנשים בני גילך ודורך שחשים את אותה התחושה בדיוק--ונהנים מרוק כבד בלוז ג´אז,,,,,ועוד ואם אתה עצוב מעט--אנא ממך--תאזין לשיר המדהים של הלד--זפלין "מדרגות לגן--עדן"

נוצה

New member
כניעה לציפיות

טומילי... אני מכירה הרבה צעירים יותר שכבר חושבים שזה לא יותר מ"רעש לאוזניים"
ויש משהו שקורה לאנשים עם השנים הם מתמתנים ולפעמים רק כי "זה לא יאה לאדם בגילך להקשיב לזבל הזה" ואנחנו נכנעים לגיל ולצפיות מאיתנו. ולא, אדם לא הופך מפריק של הביטלס, לפריק של בטהובן OVER NIGHT זה כניעה של אנשים למה חושבים עליהם וחבל. חג שמח נוצה

למעלה