שאלה לי אלכן,

בחורה 211

New member
שאלה לי אלכן,

אני בחורה בתולה עדיין (חרדית) חמה מאד מטבעי, ומאוננת הרבה. אני תמיד מגיעה ל``שיא`` ולגמירה. לאחרונה התודעתי שהרטיבות בגמירה נקראת `שפיכה נשית` (?) רציתי לשאול האם אוננות יתר יכולה להזיק? האם זה נורמאלי שאני מצליחה להגיע לגמירה ואף לשפיכה מגירוי הדגדגן בלבד? (הבנתי שלא כל אישה מצליחה) והאם יתכן שלא אצליח להנות מקיום יחסים מלאים עם בעלי העתידי מרוב ההרגל לגמירה באוננות? שאלה נוספת, האם כאבים קלים ברחם לאחר גמירה (כמו כאבי מחזור) מצריכים בדיקת רופא? תודה מראש על התגובות. זה חשוב לי. תהילה.

serge in paris

New member
זה לא מזיק

א. תעשי חיים ב. אני תמיד מאונן לאישתי ג. הרבה נשים לא נהנות מחדירה, לא נורא. וזה לא קשור לאוננות

efratro

New member
כיף לך

שפיכה נשית זה די נדיר. אפילו לאורגזמה לא כולן מגיעות (אורגזמה לא חייבת להתלוות בשפיכה נשית. שפיכה לרוב מגבירה את עוצמת האורגזמה). אוננות לא יכולה להזיק! היא יכולה להזיק רק אם היא מונעת ממך פעילויות של היום- יום. אך כל עוד את מתפקדת (אוכלת, עובדת, יוצאת מהבית...) היא לא אמורה להפריע. אלא אפילו להועיל. בגמירה את משחררת חומרים כימים שגורמים לך להיות יותר מאושרת, יותר ערנית והם יכולים להיות גם משככי כאבים! התרופה הטבעית הכי טובה לדכאונות/ עייפות/ כאב (למרות שיש כאלה שזה דווקא מרדים אותן). לגבי יחסים מלאים עם בז זוגך העתידי, יכולה להיות בעיה אם הוא לא פתוח מספיק. אם את אוהבת גירוי בדגדגן (כמו רוב הנשים), והוא בעד קיום יחסים רק בשביל מצוות פרו ורבו, הוא יזניח אותו. זה לא אומר שלא תהני מחדירה, אולי אפילו תוכלי לגמור ממנה. אבל זה אזור שלם שלא תהני בעת יחסי המין, אם הוא יבחר כך. אם כך יהיה הדבר, אני מציעה שתדברי איתו, ומחזיקה לך אצבעות שהוא יבין לליבך ויתחשב בך. במקרה הכי גרוע- תמשיכי לאונן. ואת יודעת מה, גם אם יהיו לך יחסי מין נפלאים עם בעלך לעתיד, עדיין יש סיכוי גבוהה שתמשיכי לאונן. וזה בסדר גמור. לגבי הכאבים, אני ממליצה לבדוק. נשמע לי משונה שזה קשור דווקא לגמירה. לא מכירה סיבה לכך.

ברוכה הבאה

אני מתנצלת על העיכוב במענה, עברתי דירה והייתי נטולת מחשב... לגופו של ענין, אין בעיה לאונן כאוות נפשך, כל עוד את לא מרגישה שזה מגביל אותך מכדי לעשות דברים אחרים כמו לבלות עם המשפחה ועם חברים או להתרכז בלימודים. לעניין ההרגלים העתידיים, להפך, אישה המנוסה בהגעה לאורגזמה לבד, תוכל בקלות להדריך את בן זוגה כיצד להנות יחד. לגבי הכבאים באזור הבטן, לא אמור להיות אחרי אורגזמה שום כאב. מציעה להיוועץ ברופא.

shocco24x

New member
את בסדר גמור!

אני יודעת שבחורות-בתולות חרדיות מאוננות בלי בושה. זאת תופעה שהולכת ומתרחבת במיגזר הזה. יקירתי, המשיכי לאונן בכיף וספרי לחברות שעדיין לא מודעות לעונג שגופן מסוגל להעניק להן!

dana2217

New member
היי

בוקר טוב לך שמי דנה בת 22 אין שום בעיה באוננות גם אני מאוננת אם בא לך לישמור על קשר אשמח מאוד שלך דנה

למעלה