שאלה לי אלכם

שאלה לי אלכם

כל היום חושבת ולא מוצאת את הדרך הנחונה. עד היום ה
היה עולה לביתי כדי לראות את הילדים. אבל בפעם האחרונה שהוא הגיע לביתי הוא יאים עלי לא פיזי. השאלה אם לתת לו עד ליכנס לביתי או לא? אני יודעת שאם אני לא יתן לו ליכנס ילדי יפגעו והוא לא יבוא לראות אותם. הוא כבר מתנה את השבת שהם צרכים להיות אצלו בתשובה שלי לא יודעת מה להחליט לא רוצא לפגוע בילדי. סליחה על הבלבול כל היום חושבת ולא מגיעה לשום מקום. מודה מראש על כל תגושה שתביא אור למחשבותי

רות 2

New member
הוא משתמש ברגשותייך ומצפונך

מאמין כי אין את יודעת להשתמש בכלי הפשוט שניקרא הגיון.......... אם לא רוצה הילדים לשבת ואו מתנה אמרי לו בפשטות אם זה התנאי ההפסד כולו שלך

אשתאר1

New member
את צריכה להיות החלטית.תחשבי מה טוב

לך.את צריכה לישמור על פרטיותך.אתם גרושים הוא לא יכול להחליט או להעמיד תנאים.אל תחששי שהוא לא יבוא לקחת או ליראות את הילדים.ההפסד שלו.את צריכה לנהל שיחה עם הילדים . מה יהיה כשתכניסי גבר הביתה הוא גם יתנה לך תנאים. תהיי חזקה אל תראי לו חולשות.

ללכת דווקה לא היתי

מציע לך .זה בומרנג זה יחזור אלייך. בקשר לאלימות זה סיפור אחר לגמרי.לשבת ולשוחח איתו לנסות כמה שיותר להגיע להסכם.שכאשר הוא בא ליראות את הילדים. בלי אלימות אפילו לא מילולית.בפרט לא ליד הילדים.

רות 2

New member
ואללה יופי........

גם אורח בביתה וגם מידבר לא יפה....... והיא צריכה להגיע עימו להסכם בדבר הכי טריביאלי שצריך להיות לו לאורח.......... כל עוד תכניס אותו לביתה והמפגשים עם ילדיו יהיו בביתה כך לא תוכל היא לנהל חיייה בפרטיות וכך הוא לא ילמד לשים גבולות ואם היא לא תשב עם עצמה ותבין כמה הוא משתמש בהם ככלי ובמצפונה ככלי לגמחותיו כך לא תדע היא לשים לו גבולו.

../images/Emo45.gif אבל היא מפחדת על הילדים

היא דואגת שהילדים לא ייפגעו.. אפשר לאמר אפילו פוחדת..והדאגה והפחד גורמות לה להתנהג בצורה לא מחושבת.. היא מוכנה לשלם מחיר..מחיר יקר..היא מקריבה את הפרטיות שלה על המזבח.. השאלה אם היא יכולה לפעול בצורה אחרת.. כי דאגה ופחד..לפעמים גורמות לנו להגיב בצורה לא רציונאלית

רות 2

New member
נו באמת........

תענה על השאלה שלך ... הרי ברור לך שיש תשובה שמורכבת מלוגיקה אגואיזם טבעיהתחשבות קודם בבריאות נפשה ובבריאות ילדיה ועוד מיני מטבלים ....

אני לא יודע אם את מתארת לעצמך את

מצבה..את סוג הקשר שלה עם הגרוש שלה.. מעמדה בעיניו.. הבטחון העצמי שלה בעומדה מולו.. הפחד שלה מהלבד עם הילדים.. הקשר שלו עם הילדים. יש המון מרכיבים לתמונה הזו שאנו לא יודעים.

רות 2

New member
יש לך מרכיבים ראשוניים ..לענות על

השאלה שלך ...... הם גרושים !! ביקריו נערכים בביתה יחסו ה.. אליה קורה אצלה בביתה הוא משתמש בה ובהם ככלי כאשר מתנה הוא את קשריו לילדיו.. היא מבולבלת ..חרדהברור (למראית עין/ קריאה)כי טרם מצאה את הדרך שתוביל לאיזון בין חייה הפרטיים למערכת היחסים בינו.... והשאלה שלך היתה .."השאלה אם היא יכולה לפעול בצורה אחרת.." אז מה התשובה שלך? עבורה ... (רמז ... אסטרטיביות גם אם צריך עבור זה עזרה חיצונית לחיזוק עמוד )השידרה..

כל אחת והיכולות שלה..

לא כל אחת יכולה להגיב כמוך או לראות דברים כמוך.. יש נשים שבנויות אחרת.. שיש עליהן השפעות אחרות.. יש להן פחדים אחרים.. אפשר להראות לה דרך.. לשאול שאלות.. ולראות את התגובה שלה.. ואז להמשיך.. אחרת זה דו שיח של חרשים.

MAY eden1

New member
תבואי מאהבה....../images/Emo91.gif...למה שלא

תנסי,בשביל בריאות ילדייך ובריאותך את, לרדת מהכעסים להבין שהוא החלש מבינכם... תהיי גדולה...מבטיחה לך שגם תרגישי כך. ומילת המפתח היא ל ס ל ו ח

רות 2

New member
הוא .... בגישתו בהחלט בונה על זה...

הרי היא רחוק מלהישמע כועסת היא ..... חרדה

MAY eden1

New member
מתכוונת...

לשינוי חשיבה מצידה וזה לא חשוב כעס או חרדה. לא להתנגח לבוא ממקום טוב קודם כל.

רות 2

New member
אישה יקרה.............. לבוא ממקום

אפשר רק כאשר את עצמך נימצאת במקום טוב ...מבחינה נפשית ואישית

אשתאר1

New member
אוליי תיפרוס לו שטיח אדום.ותישתחווה

מה לא ברור הבן אדם לא רוצה להבין.שייש לה חיים .שהוא צריך לכבד את פרטיותה. ועוד הוא מאיים.זה מראה עם מי יש לה עסק.

קושית

New member
על מה לסלוח?

על השליטה בחיי, והילדים הם הכלי.? על הבעיטות ב-:5:00 לפנות בוקר בדלת ביתי והיריקה (כן אמיתי) בפרצוף.? על החבטות בי כאילו הייתי שק איגרוף? על הלוחמה הכלכלית? על הלקסיקון המשפיל ליד הילדים? על עלבון היקרים והאהובים שלי? על מה לסלוח? את הבריאות שלי הוא גמר. ואיחל לי שהסרטן יגמור אותי. על מה לסלוח? מצטערת אבל לא יכולה לשמור יותר בבטן. אם הוא חלש שילך לקבל חיזוקים במקום אחר. ושאלוהים יסלח לו. 123 שולחת. קשה לי אבל שולחת. ולא לא לא לא לא לא לא סולחת.

אני לא כועסת

ניסיתי לדבר איתו בנועם והבנה אבל הוא בשלו. אני יספר קצת רקע הוא בגד עם"חברתי" היום הם נשואים (והלוואי ויהיו מאושרים)יש להם ילד הרצון שלי שהבית יעבור על שמי כדי שלו יהיו לבעתיד מריבות על הבית עם אישתו אם יקרה לו משהוא חס וחלילה או יתגרשו וזה כל הביכוח בינינו.

אושר לפי דעתי בלבד

תיהיה חזקה ותראי לו שאת חזקה !!! אין הוא יכול לבוא אליך לבית ועוד לאיים עליך ! למה הראית לו חולשה ? לפני מס' ימים שאלת שאלה לא זוכרת איזה והרבה אמרו לך שאת צריכה להיות חזקההההההה תישמי את זה אל תפחדי ! הוא עובר על החוק לא את! מאיים שלא יקח את הילדים לא צריך הפסד רק שלוווווו לא בא לקחת אותם לשבת לא צריך גדלי את ילדייך את לבד ותהני מהם כמה שיותר תבני לך חיים משלך בלי פחד ממנו את חייבת להיות חזקה ואת אכן חזקה !!!! בלי צעקות תני לו להבין שאת יותר חזקה ממנו ואל תפחדי את לא חייבת לו דבר עכשו את גרושה !

אושר מתוקה

אף אחד לא יכול לבצע את האיום , גבר שהיה נשוי לך שנים והיום הוא גרושך ומאיים עליך מראה שהוא רואה את החולשה שלך ויודע שלא תפני למשטרה , אוושר חמודה הגיע הזמן שתתחזקי ופגיני חוזקה כלפיו , תסבירי לו חד משמיעי במידה וימשיך לאיים עליך את פונה למשטרה ! לא רוצה לראות את הילדים לא צריך ! הוא יצטער על זה ! הילדים רוצים את האבא קחי אותם לדודים לחברים לאחיות לכל איפה שיש גבר תעברו את זה ביחד באהבה והמון תשומת לב רק לילדים , אני הייתי בסרט הזה "ימסור את הילדים לאימוץ " או " לא יתן לילדים שיגדלו עם אמא " וקצת יותר מהסרט הזה , הייתי מפחדת להסתכל על גבר ופי וכמה על עניו מרוב פחד , היום אני גרושה ולא מפחדת מאף גבר ! היום הילדים איתי ! אושר אל תפחדי החוק לצידך ולהגנתך ! ואנחנו כאן גם לצידך

למעלה