שאלה לי אלכם

אור ה101

New member
שאלה לי אלכם

א.אחללה פורום ב.מה ההבדל בין ישויות חוצנים ונשמות ג.איך אוכל לדעת אם יש לי יכולות לראות ישויות וכדומה ואם יש לי אנטואיציה ולא איזה רגש מטעה

.m

New member
חלקי תשובות

ישויות - נשמות ללא גוף פיזי חוצנים - גוף פיזי עם נשמה (כמו אנשים, רק בפלנטות אחרות) נשמות - מסת אנרגיה. לעיתים מתגלמת בגוף פיזי. לעיתם לא. איךתוכלי לדעת? תנסי, תתנסי ותגלי. ותלמדי.
mai (לילה טוב)

אור ה101

New member
קיבלתי מיני מסר

האזנתי לשיר וקיבלתי מסר שאני האש ואף אחד לא יוכל לכבות חוץ מה`

.m

New member
יופי ../images/Emo13.gif

ומה משמעות המסר הזה עבורך? האם פיתחת שיחה, או הסתפקת במסר הזה?
mai

I am a freak

New member
אני לא מסכים איתך, אפשר../images/Emo35.gif

ישויות- קשה להגדיר. אני הייתי אומר שיישות זה כל מה שיש בו יכולת להתפתחות רוחנית. בני אדם הם יישויות, אלים, רוחות, כלבים. אבל, אבנים ועצים, הם לא יישויות.
חוצנים- יצורים שהגיעו מחוץ לכדואר הארץ. מכאן נובע השם חוצנים. נשמות- כאמור, מסה של אנרגיה [ע"פ המדע] או החלק שמקשר בין הגוף הפיזי ובין העולם הנסתר מהעיניים. לכל דת או אמונה יש הסבר שונה בנוגע לנשמה. ביהדות, הנשמה זה חלק מהנפש, שבזכותו [ובזכות עוד כמה גורמים] אנחנו נבדלים מהחיות, עכברים למשל. אם תרצה, ארחיב. הפריק.

.m

New member
הכל אפשרי ../images/Emo8.gif

איך היית קורא לנשמות שאינן נמצאות בגוף פיזי (נאמר מלאכים)? ושאלת אגב - לדעתך, האם לעצים ואבנים יש נשמה?
mai

I am a freak

New member
תשובותי לשתי השאלות

1. הייתם קורא להם יישויות. הסברתי בתוכן ההודעה
2. אם את שואלת אותי ספציפית- לא. אם את שואלת, למשל, את היהדות- יכול להיווצר מצב שבו באבן, למשל, תהיה נשמה- כעונש על חטאים רבים [חרט]. הפריק.

.m

New member
אז נסכים שאנחנו לא מסכימים

(כרגיל...)
mai

.m

New member
משעמם לך?

תתפשט!
mai (תתלבש! לא התכוונתי ברצינות!)

.m

New member
תראה... תשמע...

זו לא אני, זה אתה... אתה פשוט עדין לא חוקי...
mai

I am a freak

New member
אני אכן לא חוקי

מבחינת החוק היהודי- מגיע לי עונש מוות [ומכשפה לא תחיה] אבל, מבחינת מדינת ישראל- אני לא חושב שתהיה לה איזו שהיא בעיה.... כי, בכל מקרה- אני כבר אזרח
חוקי
כאן....
רק, אל תגלי את זה לרב, הוא יסקול אותי באבנים. הפריק.

.m

New member
ובכן...

אני מבטיחה לא לגלות לרב. אבל מצד שני, אתה יודע איך זה, בסוף עוד יגדו שאני שודדת עריסות...
mai

I am a freak

New member
עריסות../images/Emo35.gif עכשיו הפחתת מערכי

[שכבר היה מופחת בכל מקרה, כעובד זר שלא חוקי כאן]. בואי פשוט נגיד שיש שאת מפחדת ליצור קשר עם עוברים ונסגור עניין, הלא כן
הפריק.

I am a freak

New member
הסכמה זה דבר סובייקטיבי

לדעתי, אנחנו עוד רחוקים מאוד.... עוד יבוא היום שבו נסכים, ואם הוא לא יבוא- נביא אותו
הפריק.

I am a freak

New member
תשובות.

את התשובה לסעיף ב' תמצא פה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=502&msgid=32992466 את התשובה לסעיף ד' אכתוב בקצרה. יכול לראות יישויות יש לכולם. אינטואיציה יש לכולם. ורגשות מטעים, לצערינו, יש גם לכולם. הפריק.

למעלה