שאלה לי אלכם

וונקי

New member
שאלה לי אלכם

קודם כול סורי על כול הודעות החדשות שאני פותחת. אבל אני רוצה לדעת משהו אחד קטן. אני שוקלת על לעזוב את פורום ורק רצתי לדעת אם זה יזיז לכם שאני יעזוב. אני גם ככה בקושי כותבת פה הדבר יחדי שאני עושה זה פותחת הודעות חדשות ומעצבנת אתכם. אז בשביל מה שאני ישאיר? אני לא מקובלת פה או משהו כזה אז אני ילך זה לא שתסימו לב שההכלתי. אין לי תפקיד חושב פה בכלל. אז עדיף שאני פשוט יעלם לי

AGNET SHESH

New member
לא נכון...

קודם כל - אם את מרגישה שאת מעצבנת בפתיחת ההודעות החדשות - רק תגיבי לאחרים.. ולגבי השאלה העיקרית פה - כן! זה יזיז לנו... דונט ליב אס

שלא תעזי לעזוב, באקה! ../images/Emo57.gif

ברור שזה יזיז! את דסי ואת שולטת ואם תעזבי אז אני, ובכן, I'll huff and I'll puff and I'll flow your.... thingy. Do I make myself clear?

thebaby

New member
אני לא אשמח בכלל אם תעזבי../images/Emo101.gif

אני לא קורא כמעט כלום יורת ולא כותב כמעט בכלל אבל הנה קראתי תהודעה שלך ואני אפילו מגיב כי זה חשוב לי
אז תישארי

sarah

New member
ברור שאת לא חשובה פה

אף אחד לא חשוב פה, ולא צריך אף אחד בשביל הפורום הזה אבל זה לא העניין. שיש פה המון אנשים שאוהבים אותך, והפורום הזה תורם לך ושאת נהנת להיות פה וזה מה שחשוב
אז על תעסיקי ותשלי את עצמך בכל מיני "אני לא מזיזה לאף אחד" כי את כן, כפי שאת נוכחת בכל פעם שאת צריכה קצת עזרה, בכל פעם שאת פותחת הודעה ומה שאת כתבת נראה לי כפרי הפראנויות שלך בלבד (על סמך אי ספור נסיונות שלי מסוג זה) אז לא כדאי לך לעזוב ואני אצטער אם תעזבי ותחסרי לי שרה

HaMsTeR

New member
אני חושבת ששרה ניסחה את זה ../images/Emo118.gif

בצורה הטובה ביותר

../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif

ברור שזה יזיז!
אל תעזבי. את לא מעצבנת פה אף אחד, ואם את נהנית פה מחברתם של הפורומיסטים וכולם נהנים מחברתך, אז למה לעזוב?

Gizmo14

New member
דסי....../images/Emo28.gif

אם תישארי אני ארשה לך לא לנקות את החדר חודשיים
ולהתקלח רק פעם בשבוע כל השנה
אל תלכי

וונקי

New member
מקיפצה

מקיפצה את זה ותודה רבה לי לכול מי שיגיב אבל זה לא אומר שאני נשארת יש לי את סיבות שלי לעזוב.

הדס../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

אל תעזבי
נכון - אני לא מכירה אותך ממש המון זמן אבל מהקצת שהספקתי להכיר אותך במפגש האחרון את נשמעת לי אחלה אחלה אחלה של ילדה וזה כל כך באסה שאת תעזבי
תישארי
אוהבים אותך

וונקי

New member
אוקי הבנתי

אתם רוצים שאני ישאיר תנו לי סיבות טובות למה לי להשאיר ואז אני ישאיר כמו שאמרתי איו לי פה תפקיד אני לא תרומות לפה. או שמה אני טועה אז תוכיחו שאני טועה. אני רוצה לדעת למה לי להשאיר כאן חוץ מי זה שטוב לי כאן ושאתם אוהבים אותי.

sarah

New member
מה את עוד צריכה לעשות?

להיות העמוד התומך של הפורום? לטעמי לא אין לך סיבות טובות להישאר פה חוץ מהסיבות המצויינות שצויינו למלעה ואם זה לא מספיק לך, אז חבל, כי זה מה יש. את לא צריכה להאמין שאת ממלאת פה תפקיד חשוב בכדי להישאר פה, לא?

וונקי

New member
הקפצה

אחורנה לפני שאני מחליטה עם לשאר או לעזוב כרגע אני יותר בכיון של להשאר כאן אבל אני עוד לא לגמרי יודעת אולי תעזרו לי?

Thestral

New member
רק מילה אחת...../images/Emo108.gif

תיזהרי!!! וזה בהחלט איום את הדסדס ואסור לך לעזוב

הדס.

הפורום עושה לך טוב
הישארי. הפורום לא תורם לך או עושה לך רע
לכי. את לא צריכה להתחשב בנו וגם אם אנחנו רוצים שתישארי - אנחנו לא רוצים שתהיי במצב שיהיה לך רע בגללנו, אנחנו רוצים שיהיה לך טוב. אז לכי. ממתי על פרט שאינו בעל "תפקיד חשוב" בחברה לעזוב אותה? קודם כל זה לא נכון לגבייך, ודבר שני, כל פרט תורם אל החברה שבה הוא נמצא, ואי-היותו בחברה לא תהיה שווה להיותו בה. את לא חייבת לכתוב בפורום כדי להיות חלק ממנו. יש גם צופי פורום, ומביניהם כאלו שלעתים מוצאים דברים ששווים תגובה ומגיבים. אם העניין הוא שלא מעניין לך בפורום, את יכולה להיעלם לתקופה ולחזור כששוב נהייה מעניינים - הרבה אנשים עושים את זה, ואין כל צורך בהתייעצות ושקילה בכובד ראש. אפילו לא צריך להודיע לנו על זה. את פשוט תיעלמי ותופיעי מחדש, כתופעה טבעית שקורה לכל בנאדם שאי פעם גלש בקביעות בפורום כלשהו. הייתי רוצה להאמין שבפורום שלנו אין "מקובלים", אלא רק כאלה שמתבלטים יותר וכאלה שפחות. חלק מזה הוא גם העניין של לרשום הרבה הודעות - את יכולה שכולם בפורום יכירו אותך, אבל ישנאו אותך. או שתהיי דמות שולית בתוך מסגרת הפורום אבל בעצם תדברי עם כולם באופן אישי באס"ק. אלו שטויות. אז די כבר עם כל ההודעות צומי האלה הדס... אם הצומי דוחף אותך לרצות להשאר בפורום, כי את מרגישה רצויה, אז יפה. אבל מתישהו אנחנו נפסיק להגיב על ההודעות האלה, וזה ממש לא אומר שאנחנו נפסיק לרצות אותך כאן. אנחנו תמיד ולנצח נרצה אותך ושתשארי בפורום הזה אבל בו בזמן אני, לפחות, כבר מתעייפת מכל העבודה שצריך להשקיע כדי להוכיח לך את האהבה שלנו - כדי להשאיר אותך כאן. אנחנו רוצים שתישארי. קחי את המשפט הזה ותכפילי אותו פי 500, ובכל פעם שאת כותבת הודעת צומי - לחצי PASTE והרי לך התשובה שלנו. ומצטערת אם נשמעתי מניאקית

sarah

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

והאמת היא שהצומי הזה באמת מטריד

Gizmo14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

לא מניאקית... אני מסכימה עם רוב ההודעה, בעיקר עם החלק של "כבר מתעייפת מכל העבודה שצריך להשקיע כדי להוכיח לך את האהבה שלנו". כי אם אמרנו את זה פעם אחת- זה תקף לכל הזמן, ומיותר לחזור על זה...

למעלה