שאלה לי אליכן.

yaelma1

New member
שאלה לי אליכן.

אני סובלת ממיגרנות בעיקר במחזור שבאות לידי ביטוי בעיקר בכאב ראש ובכתם צהוב מול העיניים והתחלתי לחשוב שאולי זה קשור לאנדו` אני רוצה לדעת האם זה קשור או שאני סתם מייחסת כל כאב הכי קטן לאנדו`?

שירשיר29

New member
לפני כל מחזור

אני סובלת מכאבי ראש איומים!! שום כדור לא עוזר, ביום שלפני המחזור זה פשוט תמיד מגיע, אני לא יודעת אם זה קשור לאנדו, שמעתי שזה דווקא קשור לשימוש בגלולות אבל לא משהו שבדקתי לעומק.

עד לפני שהמחלה המטופשת

הזו הצטרפה לחיי לא ידעתי מה זה מיגרנות מאז שהתחלתי גלולות רצוף מיגרנות כמו חול שאלתי רופאים ואמרו שאכן יש קשר בין מיגרנות לגלולות וגם לשינוי הורמונלי. אז ..... מה זה מיגרנה לעומת אנדו'

גל 4

New member
גם לי יש מיגרנות לקינוח...

מחריפות במחזור והכי הכי עם זריקות דקא... חלק מהחבילה!!!

yaelma1

New member
רק לשם הבהרה

אני לא על גלולות וגם בלי דקא. מחכה ללפרסקופיה אבל בכ``ז תמיד לפני מחזור ובמחזור אני עם מגרנות מטורפות.

ר ו מ י ה

New member
גם אני במגרנות ../images/Emo122.gif

אך אצלי , כדי שלא אשכח, זה מופיע פעם בשבוע. איום ונורא.

panda321

New member
אצלי זה קשור לגלולות

זה הופיע עם תחילת לקיחת הגלולות (גיל 19) ודי נעלם לאחר שהפסקתי לקחת אותן.

ha1231

New member
לא חושבת שקשור לאנדו' ../images/Emo10.gif

אני סובלת לפעמים במחזור מכאבי ראש לא רציני אך חברה שלי סובלת כל מחזור ממגרנות איומות והיא לא סובלת מאנדו' למזלה. כך שאני לא חושבת שזה דווקא בגלל האנדו' אלה בעקבות המחזור החודשי.

גם אני סובלת ממגרנות איומות ../images/Emo4.gif

מאז שהתחלתי לקחת גלולות ברצף, קיבלתי התקפים של מיגרנות איומות. תחילה, החלפתי שוב ושוב גלולות, וכלום לא עזר!!! אחרי כמה חודשים עשיתי הפסקה בלקיחת הגלולות ואז - שוב כאבי ראש+פנים איומים!! כנראה שהגוף שלי כבר לא מסוגל בלי הגלולות...

אפונית1

New member
המגרנות ואני

גם אני סובלת ממגרנות מרובות ובעיקר בזמן המחזור. אבל, שמתי לב ששתיה מרובה קצת מפחיתה אותם ומקלה על מידת הכאב.

lee E

New member
ההיפך

לפני הדיכוי כל מחזור היה מלווה בכאבי ראש קשים-לא יודעת אם אלו מגרנות אופייניות. זה היה מתחיל יופ לפני וממשיך כיום אחרי. מוסיפה שגם היום, כל דבר קטן מוביל לכאבי ראש ואני מאוד משתדלת לא ל"הזמין" אותם. משתדלת לא להרים את קול ולשתות היטב כי כל זיוף יזמין כאב ראש. שאני מקפידה-יכולה לא להיתקל בכאב במשך חודשים ארוכים

למעלה