שאלה לי אליכן???

מצב
הנושא נעול.
שאלה לי אליכן???

שאלה לי אליכן???
היי בנות, רציתי לשאול האם צילום רחם באמת פותח כל מיני "סתימות",האם אחריו מנסים להרות לפחות עוד כ-3 חודשים ללא טיפול כלל? אני ממש לפני כל התהליך ומאוד רוצה לשמוע דעות נוספות??? תודה אפריל

לא במקרה שלי

שאלה לי אליכן???
היי בנות, רציתי לשאול האם צילום רחם באמת פותח כל מיני "סתימות",האם אחריו מנסים להרות לפחות עוד כ-3 חודשים ללא טיפול כלל? אני ממש לפני כל התהליך ומאוד רוצה לשמוע דעות נוספות??? תודה אפריל
לא במקרה שלי
בזמנו אחרי 3 מחזורי טיפולים באיקקלומין ולפני התחלת הטיפולים במרפאת פוריות בבילנסון נאלצתי לעשות בדיקת צילום רחם. לשמחתי הבדיקה יצאה תקינה אבל לצערי לא נכנסתי להריון ישר אחרי. אם אני זוכרת נכון (עברו מאז כמה שנים) אחרי כחודש התחלתי בטיפולי IUI,לא זוכרת שנאמר לי לחכות 3 חודשים ואז להתחיל. שמעתי על מקרים שאכן אחרי הבדיקה נכנסו להריון,(כנראה שהיתה בעיה של "סתימות"והבדיקה/טיפול עזרו באותם מקרים). שיהיה לך המון בהצלחה ושיעבור בקלות.

על פי מה שכתוב בספרות המקצועית

שאלה לי אליכן???
על פי מה שכתוב בספרות המקצועית
צילום רחם אכן פותח סתימות, ונרשמו כניסות להריון מיד אחרי הצילום. לצערי זה לא קרה אצלי, אני התחלתי טיפול מיד אחרי הצילום ולא המתנתי 3 חודשים , אני מניחה שזה נתון לשיקול דעתו של הרופא (אולי). הולאי שהצילום יעזור במקרה שלך...

ריקי בש

New member
צילום רחם

שאלה לי אליכן???
צילום רחם
זו אחת הסברות שגם אני שמעתי בזמנו אבל לפחות אצלי הסתברה כלא נכונה אבל יתכן שיש מקרים שכן עזר להרות לנשים מסויימות. אין לי מושג. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה גם בבדיקה וגם בהמשך. ריקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה