שאלה לי אליכן...

מיצי007

New member
שאלה לי אליכן...

מה הרגשתן כשראיתן בפעם הראשונה את אמריקה היסטורי X
(השאלה הזאת מכוונת לכל אלו שראו את הסרט,בהנחה שכוווווולן ראו את הסרט
תגידו נכון מיצי
) סתם מעניין אותי לראות את החוויה שעברה על כל אחת מכן כשהלכתן וראיתן את זה,מה חשתן...הכל....
שימו לב,מישהי שיש לה משהו להגיד שאולי עלול להרוס את העלילה למישהי אחרת שתשים סימן
טוב

OfrikiG

New member
הרגשותי ותחושותי

אני אישית הייתי בהלם קודם כל מהעלילה - זה פשוט סיפור מדהים מכל בחינה אפשרית, שגרם לי להרגיש כל כך הרבה דברים בו זמנית. מהסרט כסרט - הבימוי, העריכה, הצילום...פשוט הכל עשוי כל כך טוב מהמשחק המצוין שם של כל השחקנים - כולל אד כמובן (!!!!!) אני אהבדי את אד גם לפני שראיתי את הסרט, אבל אחרי הסרט הזה כל הדברים הטובים שחשבתי עליו רק הוכיחו את עצמם (ובריבוע) - שהוא פשוט שחקן מעולה

SoundsOfSilence

New member
../images/Emo58.gifאממממ...../images/Emo58.gif

הפעם הראשונה דיי משאירה בהלם. זה סרט חזק. ואז בפעם השניה כשכבר הספקתי לעכל זה ממשיך לזעזע (במיוחד הקטע עם האונס והקטע בחנות מכולת), איכשהו יש קצת עצבים על הנאצים ועצב בהרבה קטעים (כמו בקטע שאדי היפה שלי בוכה כשד"ר סוויני בא לבקר אותו אחרי שאנסו אותו ובקטע העצוב מאוד מאוד בסוף
) אחרי הסרט, בדר"כ איכשהו יוצא שממשיכים לדבר על הנושא של הסרט (בהנחה כמובן מישהו רואה איתי הסרט) וזה לדעתי גם אחד הדברים הכי טובים בסרט, הוא מעביר מסר. ואחרי עוד כמה פעמים כבר התחלתי לשים לב לפרטים הקטנים, לראות את הקטעים של אדי בעירום בסלואו מושיין וכאלה...

פנינושה

New member
תחושות מעורבות ../images/Emo58.gif

בפעמים הבאות הרבות שצפיתי נכנסתי ממש לעומק לפרטים וגם דיברתי על זה עם אחרים וחיפשתי חומר וכו' אך בפעם הראשונה - 1) הלם מהעוצמה של הסרט והסיפור, הסצנות החזקות והמשחק המדהים של אדי שלנו וגם של השאר. 2) דכאון ועצב על הסוף הטרגי. 3) מין תחושה מייאשת על ההחמצה של החיים של דרק ומשפחתו. הוא היה בחור מוכשר שהרס לעצמו ולמשפחתו את החיים. וגם כאשר השתחרר מהכלא והוא ודני מחליטים לשנות את דרכם זה כבר מאוחר מידיי כשבנוסף לכל האסונות שקרו להם נוחת עליהם עוד אסון בסוף.

swirrrly

New member
../images/Emo58.gif*מכיל מידע על הסוף* ../images/Emo118.gif

אוקי, הפעם הראשונה (והיחידה..בינתיים) שראיתי את הסרט היתה בגיל 10 (היום ני בת 15), באיזה יום אחד בערוץ הסרטים (זתומרת ראיתי עם המשפחה). אני חושבת שכולנו, וגם אני, שסיימנו לראות את הסרט הסכמנו שהוא היה סרט טוב. אני די בטוחה שנהניתי ממנו. אני זוכרת ממנו את העלילה לא רע (אם אני טועה תקנו אותי)- את הקטע עם הכושי בהתחלה שדרק(?) ניפץ לו את הראש במדרכה, עד לסוף שדרק אומר לאחיו ששנאה כזאת לא שווה את זה. אממ טוב יותר מזה אין לי מה להגיד.

Sheep From Hell

New member
אמממ... אממ... אממ..../images/Emo58.gif

הפעם הראשנה שראיתי את הסרט פשוט אמרתי וואו!!!!!! זה היה סרט כל כך עמוק עצוב ומדהים... במשך כל הסרט פשוט קיוויתי שהוא לא יגמר... אדי שיחק שם מדהים! הבימוי של הסרט היה מצויין!!!!! הסרט ממש קשה לעיכול! הסוף היה מחריד היה לי קשה להאמין שאחרי כל מה שדרק ודני עברו בסרט זה יגמר ככה... זה פשוט נורא ואיום!!!! בסוף הסרט פשוט בכיתי בצורה לא נורמלית...
והקטע של האונס היה ממש נורא... ואוף יש לי בלק אאוט.... שכחתי מה רציתי להגיד...
אין מה להגיד סרט פשוט מדהים!! עמוק! חזק!!!!! (הסרט הכי אהוב עלי!!!) וכל פעם שראיתי את הסרט אחר כך פשוט נשאר טעם של עוד!! אני מכורה לסרט הזה!!!!! זה מזכיר לי שאני צריכה לראות אותו שוב בקרוב... אהמ.. אהמ... יול... מתי אני באה לראות? חחחח...

למעלה