שאלה לי אליכן...

שאלה לי אליכן...

(ונראה לי שאני כבר יודע את התשובה אבל שיהיה)
עכשיו מתחילה הפגרה הארוכה הזאת בארה"ב ויש סדרות שיחזרו בעוד הרבה הרבה הרבה הרבה זמן. חודש אחד עלוב זו חובבנות לעומת מה שהולך לקרות עם סדרות אחרות...
אז השאלה היא כזו - שווה להתחיל בכלל? אם יוצאים מנקודת הנחה שאנחנו לא יושבים כל היום מול המחשב וצופים בסדרות (יש עוד עיסוקים אחרים בחיים), ואנחנו צופים ביותר משתיים שלושה סדרות במקביל, האם שווה להתחיל לראות את העונות החדשות כבר בספטמבר אוקטובר לא משנה מתי?
אני צופה בגרים (עונה2) ומאוד נהנה. אני רק בתחילת העונה אבל גיליתי שהיא עכשיו בפגרה שלא הייתה מביישת את משך ההריון של פילים (ומה הקשר? בהחלט אין)!!! אז אני יכול להמשיך לראות את העונה אבל במוקדם או במוקדם (ממש מוקדם) אני אסיים את הפרקים הרבה לפני שהסדרה תחזור. אז אני מפסיק להרבה זמן בינתיים.
כדאי להתחיל עם הסדרות האחרות?

LemonLimeLilach

New member
תלוי כמה זמן פנוי יש לך במהלך הפגרה

אם יש לך מספיק זמן בכדי לראות 10-12 פרקים מכל סדרה שיש לך (תלוי גם כמה סדרות יש לך), אז אולי עדיף אם הפגרה מפריעה לך.

יש לי לפחות סדרה אחת שלא התחלתי בכלל באיזו החלטה מודעת שאין לי זמן ואני אשלים מאוחר יותר. אבל בדר"כ אני לא עושה את זה, ובפגרות (חורף+קיץ) אני מעדיפה להשלים סדרות ישנות שלא ראיתי.

o0Invisible0o

New member
אני בדר"כ

לא מתחילה סדרות חדשות כשהן מתחילות אלא מחכה ושומעת איך הן.
אלא אם יש משהו ממש מדובר שמתחשק לי לראות.
לאחרונה בכלל אין לי זמן לסדרות שלי אז אני אשכרה מלאת תודה לחודש פגרה הזה רק כדי להשלים את הקבועות שלי [שהן כמובן הרבה יותר מ2-3 במקביל.
] אז לא יודעת.
כעקרון אני כן אוהבת לצפות בקצב למרות כל הפגרות והעיכובים המעצבנים האלה אבל המציאות לאחרונה לא מאפשרת.
אני זוכרת את העונה הראשונה של גלי שהם יצאו לאיזה פגרה של שלושה חודשים והשתגעתי אבל אמ..היה כיף לדעת על מה ואיך הסדרה ולהמליץ עליה לאנשים [ואז היא נהייתה גרועה והכל אבל זה כבר עניין אחר.
]

נכון, גלי גרועה זה עניין מרתק אבל נפרד

התייחסתי לכל מיני סדרות, חדשות וישנות.
את החדשות (בהנחה שצלחו את מבחן הרייטינג הראשוני) אני רואה בעקביות אבל עם הישנות אני מחכה.
אם לא נשארו לי סדרות אחרות לראות, אני תקוע עם חצאי עונות שייצאו מהפגרה רק בעוד מס' שבועות (במקרה הטוב). אם יהיה לי זמן ואני אראה כמה פרקים ביום (או כל יום פרק), אני אצמצם את הפער הרבה לפני סיום הפגרה. זאת הסיבה שאני תקוע עם כל מיני חצאי עונות ובעצם כמעט ואין לי מה לראות.
נו, שיהיה. לפחות ההוביט תיכף מגיע...

limors2

Well-known member
כן.

אצלי זה בעיקר כי עם הרוב הסדרות נמאס לי ואין לי כח להמשיך לראות אותן, גם כשהן טובות, אז רק הפגרות עוזרות לי להדביק פערים

עדיין רואה Haven?

היא לא יוצאת להפסקה, העונה נגמרת שבוע הבא (
). זאת העונה הכי טובה שלהם עד עכשיו imho.
כן, אני מתחילה, כי אני לא עומדת במתח ורוצה להיות מסוגלת לפתוח את הטוויטר

אני רואה בעיקר סרטים בפגרה...

בטח! למה להפסיק.......

אני בעתיד הקרוב יתחיל אותה אם היא נגמרת עכשיו.
עם סדרות כבלים זה יותר קל ויותר קשה. מצד אחד, הן נגמרות מהר יותר (חלקן. בשנים האחרונות התחילו לעשות "עונת קיץ" ו"עונת חורף" שזה מטופש ומרגיז. סתם קוטעים את הסדרה באמצע), מצד שני, יש ה]פסקה ארוכה יותר בין עונה לעונה.
לא יכול לחכות לשמיים נופלים וחליפות!!!!

אני רוצה לדעת מה אנשים אחרים חושבים

על העונה הזאת, די הייתי מאוכזבת איך שהקודמת נגמרה כי זה היה מונפץ, אבל הם המשיכו אותה ממש טוב!

אני הייתי מופתע מסיום השניה...

כי הייתי משוכנע לחלוטין שסוכנת ה- FBI האמיתית היא מתחזה. ואז הוכיחו לי שהיא הייתה האמיתית. ולא ממש אהבתי את העובדה שהשחקנית הראשית בסדרה, הדמות שאנחנו עוקבים אחריה מההתחלה, היא עוד אחת מה..."צרות". מי היא? מאיפה? ממתי? מי היה הבוס שלה ב- FBI? וכו' וכו' וכו'...

RenanaD

New member
מנצל"שת - עשיתי את הרינגטון של "דקסטר"!

מעכשיו כל פעם שתשלחו לי סמס אזהה שזה מישהו מהפורום

אוי, אני אוהבת את דברה כה. היא קורעת!
ליאורה - את נהנית ממנו?

הדס - שלחי לי את המייל שלך ואעביר לך גם.
לילך - את תיאלצי להסתפק באותו צלצול כמו כולם... אבל אני מבטיחה לחשוב על ההברזות שלי בכל פעם מחדש

אא יוטיוב החדש!! משגע אותי. למה לשנות?!
רק אצלי הכל צמוד לשמאל וחצי דף פשוט ריק?
אני מקווה שזו גרסה ראשונית וישפרו את זה. זה נראה מכוער ולא נוח :/
אני לא מצליח להגיע אפילו לפלייליסט של המוזיקה (המובנה של יוטיוב).

(אני בטוח שזה גם עניין של התרגלות אבל עדיין)

o0Invisible0o

New member
אין לי את הבעיה הזאת אבל אני גם לא מרוצה

הם כאילו עשו את זה שיהיה יותר נוח לעשות התאמה אישית לתוכן אבל הם בתכלס פשוט רוצים לדחוף לך עוד תוכן בכוח ולא לתת לך את הסינון בעצמך!
כאילו, כדי לראות רק את ההרשמות שלי אני צריכה כל פעם מחדש להכנס, לשנות לטאב הרשמות ולבחור בהעלאות בלבד. למה זאת לא ברירת המחדל?? או למה אני לא יכולה להגדיר את זה בעצמי כברירת מחדל? אחרת אני מפספסת סרטונים חדשים שעולים ואני רוצה לראות ואני מקבלת ב"פיד" שלי סרטונים לא קשורים.

LemonLimeLilach

New member
זאת בדיוק הבעיה שלי עם העיצוב החדש!!

הם הפכו לפייסבוק! אני רוצה לראות את ההרשמות שאני בחרתי, זה כל כך מעצבן. וגם בחיפוש הם הורידו חלק מהדרכים לסידור... הייתי בוחרת פעם שיסדר לפי סדר העלאה (מהחדש לישן) ועכשיו אפשר לבחור רק לפי זמנים מוגדים (יום, שבוע- ואם אני רוצה מהשלושה ימים האחרונים?! אני עושה לפי שבוע וזה מסדר ככה- לפני 5 ימים, לפני 6 ימים, לפני 3 ימים. שום הגיון)

וואי נכון
לא רק זה, הם הורידו את כל האפשרות של Sort by...
שהיה אפשר לסדר בין relevance, date, view count, rating....
מה נסגר?

יש דרך עקיפה, אם מישהו מעוניין - להוסיף לכתובת &search_sort=video_date_uploaded
לצפיות &search_sort=video_view_count

נכון.. אני גם ניסיתי למצוא דרך שזה יהיה הברירת מחדל של הדף בית.
ולא הבנתי מה זה ה-what to watch המיותר הזה.
במקום לדחוף את זה שם, שישימו את הסרטונים המומלצים איפה שהיו קודם, שעכשיו זה מקום ריק!
למה לסבך הכל?

אני באמת לא מבין מה הם מנסים לעשות.. אני מקווה שהם יבינו שזה טעות.

למעלה