שאלה לי אליכן!!

בר 16

New member
שאלה לי אליכן!!

למה אתן תמיד (לרוב) מצטערות כאשר הינכן פותחות הודעה חדשה? ובאותה הזדמנות אינ רוצה לציין שאם תמשיכו ל"ריב" -(חחח...) כך על מי מתאים למי - זה לא יגמר!!! אין לזה סוף!!!! אבל לפי דעתי- כמו שרבות אמרו פה- ג´ן ודוסון מתאימים!- אך בזמן האחרון היא כן משעממת,- למעשה דוסון עושה את כולן משעממות! ראיתן שגו´אי "התפרעה" לה במועדון- אך אם זה היה לפני שנה היא לא הייתה מעזה לעשות זאת, וגם ג´ן עכשיו מתחילה להיות כמו ג´ואי (בעבר- משעממת!!) ג´ואי צריכה להיות או עם פייסי או עם צ´רלי, ואודרי- רק עם פייסי!- לכן זה "משאיר" את גו´אי עם צ´רלי... (טוב, כתבתי מספיק- ואני מניחה שאף אחד לא יקרא את כולה!) דרך אגב- נאי לא יהיה פה יום שישי ושבת- אז תעדכנו אותי!!!

LillipooT

New member
אוקי..תראי ../images/Emo3.gif

אחד "החוקים" כביכול בפורום זה לשרשר הודעות שקשורות פחות או יותר. כלומר אם פתחו הודעה חדשה על הפרק ששודר - חבל שמישהו אחר יבוא ויפתח עוד הודעה, זה מיותר. ככה פשוט משרשרים. גם בכל עמוד יש 20 הודעות בלבד. ככה שכל פתיחת הודעה חדשה, מעבירה הודעה אחרת לעמוד הקודם. אבל זה לא אומר שכל דבר צריך לשרשר.. פשוט צריך לחשוב אם הודעה שדומה לשלך נמצאת כבר איפשהו באחד השרשורים הקיימים.
חחח.. זה לא נקרא לריב. זה נקרא להתווכח, זה מעין טופיק כזה. ואם יש לך רעיון יותר טוב לדבר עליו כרגע - הוא יתקבל בברכה!
אין בעייה! נעדכן אותך!!

למעלה