שאלה לי אליכן . היי , שמעתי שב2 ביולי יש הופעה של אמיר ... איפה זה יוצא?
M mikaa8 New member 13/6/08 #1 שאלה לי אליכן . היי , שמעתי שב2 ביולי יש הופעה של אמיר ... איפה זה יוצא?
M mikaa8 New member 13/6/08 #4 אני יכולה לנסות ביום העצמאות האחרון הופעתי עם אמיר בשוהם - אפילו יש כאן תמונה שלי חחח ואתמול המורה שלי עדכנה אותנו שהוא פנה אליה בנושא רקדנים למופע ביולי ..
אני יכולה לנסות ביום העצמאות האחרון הופעתי עם אמיר בשוהם - אפילו יש כאן תמונה שלי חחח ואתמול המורה שלי עדכנה אותנו שהוא פנה אליה בנושא רקדנים למופע ביולי ..
ר רעות שטיינברג New member 13/6/08 #5 או קיי../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif אני אנסה לברר אם אדע משהו אעדכן.
ר רעות שטיינברג New member 13/6/08 #6 אגב איפה התמונה נמצאת? אני לא מוצאת אותה בכרטיס שלך. יש מצב שראיתי אותך שם במאחורי הקלעים ששם הייתי כל ההופעה.
אגב איפה התמונה נמצאת? אני לא מוצאת אותה בכרטיס שלך. יש מצב שראיתי אותך שם במאחורי הקלעים ששם הייתי כל ההופעה.
ע ענבר שחר love אמיר New member 13/6/08 #3 אמממ.אני גם יודעת בקטנה משהו על יולי אבל לא יודעת תאריך\מקום....אני מאמינה שאנחנו נדע בקרוב מאוד אגב מאיפה המידע שלך?
אמממ.אני גם יודעת בקטנה משהו על יולי אבל לא יודעת תאריך\מקום....אני מאמינה שאנחנו נדע בקרוב מאוד אגב מאיפה המידע שלך?
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 13/6/08 #7 רגעע..מיקה..את מהפורום של אורי??[מאיר] עדן אמרה לי שאמרת לה שהיית שם והופעת..חח אם זאת את..חח