שאלה לי אליכן, בנות

krina

New member
שאלה לי אליכן, בנות

מזה די הרבה זמן חבר שלי מנסה להביא אותי להשפרצה נשית. זה דבר שלא ראיתי מעולם עד שהוא לא הראה לי באתרי פורנו שחקניות שגומרות בטירוף ומשפריצות לכל עבר כאילו היו ממטרה מקולקלת. האם מישהי נתקלה בזה פעם? האם יש עצות כיצד לגרום לזה?

pimpin girl

New member
kennnnnnnnnnn

hashpraza nashit nigremet al yadi girui ha dagdegn ve nekudat ha -g bo zmanit (le mi she lo yodaat hi nimzet be toh ha nartik mi zido ha elionkl) ad le mimush ha tozaa ha rezuya im ki hagever zarih lihiot meod ragig kzrahaih ve lehargish bidiok eifo otan nekodot

אצלי זה פשוט קורה באופן טבעי...

לא התכוונתי לזה. זה פשוט קורה כשאני גומרת. החבר שלי מטורף על זה.

שגיתא

New member
קארינה היקרה ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

אני שמחה לבשר לך שיש שפיכה נשית נוזלית וכדומה, בד"כ היא פחות "משפיצה"
, אלא יותר נובעת וגולשת, לעיתים היא קצת יותר חזקה וממש יש תחושה שאת מרטיבה (עדות הסדין)
, אבל ואפילו לאחר מס' גמירות רצופות גם אם הנוזל מעט מתעבה ומקבל כביכול יותר מרקם צמיגי, עדיין לרוב מה שקורה בסרטים האירוטיים לא קשור לנוזלי הגוף ברוב המקרים כנראה שהשחקניות מתברכות בשרירי נרתיק מאוד מפותחים ופשוט מחזיקות בתוכו נוזל לבן ברוב המקרים שהן פשוט משחררות בשפריץ תזכרי שלעיתים האפקטים החזותיים בסרטי הסקס לא ממש קורים במציאות או שלא ממש שייכים למה שקורה באמת, אם תשימי לב הרבה פעמים מה שנראה כמשגל שלוקח שעות הוא בעצם לפחות פעם אחת תוצאה של לופ צילומי (כלומר אותו קטע יחזור שוב ולפעמים ממש הרצף)
, אולי מי שכתב בעברית סימולטנית צודק, עוד לא גיליתי את נקודת הג'י בנתיים טוב לי ומסופק לי משאר הנקודות שבגופי אבל בכל מקרה תהנו בחיפוש ובכלל מהסקס ותזכי לשפיכה נשית, שגיתא

לא לכל אחת זה קורה

כל אחת יכולה לגמור. וכל מי שגומרת חווה הרטבה מסוימת תוך כדי גמירה (ולפניה גם). אבל ה"השפרצה" הזו היא משהו שהבנתי שלא קיים אצל כולנו. זה כנראה עניין של שוני ביולוגי בכמויות הנוזל שמשתחרר אצל כל אחת ובעצמה. לי זה קורה לעתים נדירות מאוד מאוד (וכשזה קורה בעלי מצד אחד נורא משועשע ומצד שני נורא גאה בעצמו).

למעלה