שאלה לי אליכן בנות יקרות,

נועה1117

New member
שאלה לי אליכן בנות יקרות,

אחי וגיסתי עברו בחודשים האחרונים 3 הפלות רצופות בשבוע 14 ,6,5 רופאת הנשים שלהם טוענת שהאישה דוחה את זרע הבעל האם מישהו כאן מכיר מצב זה?מה עושים? אודה לכן מאד אם תתיחסו

אני יודעת שד"ר כרפ מתל השומר

מתמחה בהפלות חוזרות. בהחלט יש מה לטפל ומה לעשות כך שאל ייאוש. בשורות טובות

לי מ ו ר

New member
פני לשושי

מפורום פוריות בנענע, אני חושבת שהיא תוכל לתת לך יותר תשובות. חוץ מזה דיברו פה על זה לפני איזה חודש צריך לעשות חיפושץ

תותי225

New member
לי זה נשמע כמו מקרה של קרישיות יתר

כמובן שאני לא רופאה אבל ממקרים שקרו לאחותי ו2 חברות נוספות שעברו הפלות פחות או יותר בשבועות הללו התברר שיש להן קרישיות יתר בדם ולאחר טיפול מתאים הרו ללא בעיה. חוץ מזה לפעמים קורות הפלות ולאחר מכן הכול מסתדר ללא הסבר. היתי ממליצה לה ללכת למומחה לפריון. אגב, אבחנת רופאת הנשים שלהן בדבר "דחית זרע" נראה לי מוזר לאור העובדה שכשיש הריון כבר היתה הפריה של ביצית וזרע לעובר-אז איפה הרלונטיות לדחית הזרע? בהצלחה, תותי

avivit18

New member
לאו דווקא בעיה של קרישיות יתר

גם אני הפלתי שלוש פעמים, בשלבים שונים של הטרימסטר הראשון - ובדיקות הקרישיות שלי חזרו תקינות. דבר נוסף שבודקים במקרה של הפלות חוזרות הוא ממצאים לא תקינים ברחם (כגון מחיצה...)- וזאת באמצעות היסטרוסקופיה אבחנתית. וכמו שכבר ציינת, ישנם גם מקרים בהם אין הסבר ממשי להפלות... לגבי "דחיית זרע" - אין לי מושג, צר לי...

טלי אבג

New member
אני גם ישמח לשמוע תשובה

גם אחותי עברה מס' רב של הפלות (5) בשלוש שנים האחרונות. היא עברה בדיקת קרישות יתר ויצא תקין. לאחר ההפלה האחרונה התברר שיכול להיות שהיא דוחה את העובר- הסיבה שזה לא מתגלה מיד מאחר וזה קורה רק כשהאשה מדממת. או משהו כזה. בכל מקרה אשמח לשמוע הרחבה בנושא. נועה אם יש לך מידע, תפני אותי בבקשה.

ליסה3

New member
הכרתי מישיהי עם אלרגיה לזרע

ברגע שהובחנה האלרגיה - הטיפול היה בהתאם וישר היא נכנסה להריון- מה שכן, המליצו לה לנסות ישר אחרי הלידה שהגוף עוד "בהלם"-ולה זה התאים .. צריך לבדוק תקטע של האלרגיה- הרי הזרע זה חלבון וזה מצב שיתכן דחיה אליו.

a17

New member
ולחברי הכללית יש את ד"ר ורדימון

מבלינסון (מרפאת הפלות בלינסון) ועל סמך מה היא אמרה את זה ? יש בדיקות שונות להפלות חוזרות (עשיתי את כולן)- קרישיות יתר, קריוטיפ של בני הזוג, גנטיקה ונוגדנים ולהכל יש טיפול אז לא להילחץ.

נועה1117

New member
אוהו כמה שאתן מתוקות

תודה על כל התשובות.ביינתים יצרנו קשר עם הרב פירר והוא{דרך עסקן נוסף הפנה אותנו לפרופ" רבינוביץ{מקבל ממכבי אך גיסתי הולכת פרטי. הוא מומחה להפלות תודה לכולכן ותבורכנה כולכן משמים בילדים בריאים ויפים מהר ככל האפשר

למעלה