שאלה לי אליכם!

שייני

New member
שאלה לי אליכם!

איזה שיר הייתם מגדירים כשיר "אלוהי", כזה שלא הייתם יכולים בלעדיו, שיר שאתם שומעים יום ולילה והוא לא עוזב אתכם.... ??
(הכלב הזה נראה ממש אהבל)

שיר3

New member
היא לא יודעת מה עובר עליי

ויש עוד רבים שהייתי שומעת

orguy

New member
"האיש ההוא"

נימוק: זה שיר שמזכיר לי את חבר שלי ז"ל שנפטר לא מזמן,

השיר האלוהי שלי...

כמובן, נבראתי לך. השיר הכי מדהים שיש, כתוב מדהים, לחן יפיפה, פשוט מדהים. למרות שנורא קשה להגיד שיר אחד, ויש עוד מליונים...

תגידי

תגידו (חה), זה נכון שהוא בוכה בשיר הזה? למה תמיד נראה לי שהקול שלו רועד כשהוא שר את זה, כאילו הוא בוכה. עוד מישהו שם לב לזה?

שייני

New member
../images/Emo6.gif באמת קצת יותר עצוב מהרגיל שם...

וכן...הוא בוכה בשורה :..."האיש שלך שוב הולך לאיבוד..."

לא דיברתי על "זה מה שנשאר"

אלא על "תגידי" מירח. זה לא נשמע כאילו הוא בוכה שם?

שייני

New member
יש משו בדבריך!

זה באמת נשמע כאילו הוא ממש רעד באותה הקלטה...אבל לא בכי... גם הקולות רקע תורמים לעניין... הייי...תודה שבשורה ההיא מזה מה שנשאר הוא ממש בוכה!

יש מספיק שירים כאלה

אבל רק אם מתעלמים מה3 דיסקים האחרונים שלו. יש את "אחרי הכל את שיר" יש את "טלפני אליי" יש את "אגדת 21" יש את "כרטיס ללונה פארק" יש את "שדות של אירוסים" יש את "במטוס סילון" ! יש את "אף פעם לא תדעי" יש את "שינויי מזג האוויר" יש את "פתאום כשלא באת" ! כל עוד השיר הוא לא מההדיסקים: "שניים", "צימאון" או "אהבתיהם" אז הוא שיר מקסים. שאלה אחרת: מאיזה שיר הכי נמאס לכם ? אני הולך על "נרקוד נשכח" בוז´ה

קודם כל,

אהבתיהם זה חידושים, וזה באמת דיסק מיותר . בצימאון יש כמה שירים נחמדים, והדבר שהכי הפריע לי, זה שאני חושב ששניים זה הדיסק הכי יפה שהוא הוציא אי פעם! השיר שהכי נמאס לי ממנו זה אהבתיה, עם כל הכבוד. אחלה שיר, אבל נמאס לי לשמוע אותו. וגם מאף פעם לא תדעי מאס כבר.

האיש ההוא

השיר שלי. אומנם לא שלמה כתב, אבל בכל זאת. שיר ששלמה כתב, לדעתי "הלילה השני" השיר הכי מדהים שיש.

למעלה