מדביקה סרקתי את הסקיצה...... היא עוד רטובה........
M magy New member 26/4/02 #21 לא מצאתי נייר מתאים לצבעי מיים ולא היה לי מספיק צבע........... אבל.........בכללי............ככה......... בשביל חמש דקות עבודה......לא רע.......
לא מצאתי נייר מתאים לצבעי מיים ולא היה לי מספיק צבע........... אבל.........בכללי............ככה......... בשביל חמש דקות עבודה......לא רע.......
ש שקדי New member 26/4/02 #25 או איך שכינתה זאת המשוררת......... בשוך הסערות........ ואיפה אתנה לתת את המילים???
ח חונה לרגע New member 26/4/02 #27 וגם דוד גבר על גולית באבן שהוטלה מ"רוגטקה" התקדמנו מאז. 2 השמות שהזכרת טומנים בחובם זיכרונות נעימים עבורי.... האחד מנהל ביה"ס תחכמוני והשני המורה לערבית. אנשים אצילים - שניהם.
וגם דוד גבר על גולית באבן שהוטלה מ"רוגטקה" התקדמנו מאז. 2 השמות שהזכרת טומנים בחובם זיכרונות נעימים עבורי.... האחד מנהל ביה"ס תחכמוני והשני המורה לערבית. אנשים אצילים - שניהם.
M magy New member 26/4/02 #29 אני לא מוכנה גילוח, שפם, שחי, מפסעת....... כלום עוד לא טופל........ מחר , מחר......... PPP
ש שקדי New member 26/4/02 #30 מחר.............. אולי באלף משעולים ארי בעדר צאן ינהג אולי בלילה שהשחקים יורדים.....הגשש
ש שקדי New member 26/4/02 #33 חלילה............. הפסקת התרעננות............. ומחשבות על המשך הדרך...........
ח חונה לרגע New member 26/4/02 #35 התפוז לא זז בלי refresh קולהזמן התפוז לא אוהב חפוזים לרגע.... נשבר לי לסחוט תפוזים, לילה טוףףףףףף