שאלה לי אליכם

אביטל21

New member
שאלה לי אליכם

אם רק ביולי אני אהייה בת 18... אז אין מצב שיכניסו אותי עכשיו לבארים מועדונים של 18+?

degorker

New member
תלוי לאן את הולכת ../images/Emo13.gif

יש ויש
תנסי את מזלך ותשכחי את הת"ז...

יש מצב..

פשוט צריך שיטות, אני למשל קטנה ולא ממש נראית בת 18 פעם אחרונה הייתי עם 2 בנות בלי ת.ז. ו3 עם אז ה3 אמרו שאנחנו באנו אליהן מארה"ב ואסור לנו להסתובב עם תעודות מזהות וכאלה.. ושאנחנו בנות 18, ואנחנו שעה שיחקנו אותה לא מבינות מה קורה וכל שניה "וואטס גואינג און"? וכאלה.. אפשר גם להראות את הת.ז. אפילו אם את לא בת 18, הם לא באמת מסתכלים.. ותמיד אפשר להתחיל עם השומר!! =) השיטה הכי טובה, זה לדבר בשפה אחרת ולעשות כאילו את לא מבינה מה הוא רוצה ממך..

nomad21

New member
לדבר באנגלית

זה כל כך שיטה של ירושלמים.. (כמות האמריקאים בעיר לא תאמן..)

Ana Lyn Newkirk

New member
זה ממש ממש תלוי לאן

יש מועדונים שהם כאילו מגיל 18 אבל ת'כלס נכנסים אליהם אפילו מגיל 15-16 (למשל הרוזס בפיתוח) מה שקורה זה שיש קונפליקט בין העניין של החוק והפחד של בעלי המועדונים והבארים מהכנסת קטינים, לבין הרצון שלהם להכניס כמה שיותר. מה שאני כן מציע, זה שכן תנסי, אבל בכל מקרה, תתכנני תכנית חלופית. תקבעי עם החברות למשל שאם לא תוכנסו למועדון מסוים, אז תלכו באותו אזור למשל לסרט או למשהו דומה שכן תוכלו ללכת אליו, כדי שלא ייצא שתיתקעו ותבזבזו ערב שלם..

נתוש ז

New member
נכנסים עם תעודה של חברה מקסימום

אפילו לא צריך להיות יותר מדי דומות

Seashell1

New member
לא נראה לי.

אישית, אותי לא הכניסו, מלבד השומרים במקומות שמקבלים גם בגיל 16 (הלא חוקיים למיניהם). רק איזה יומיים לפני . השומרים שמקפידים, לא מכניסים אפילו שבוע לפני 18. אגב, משהו שחברות שלי עשו- הדפיסו ספרה כמו 7 או משהו והוסיפו אותה לשנה בתאריך של היומולדת ואז זה נראה שהן יותר גדולות. בכל מקרה , יהיה טוב =]

למעלה