שאלה לי אליכם...

ALMOG T

New member
שאלה לי אליכם...

אם אני דופק סמחטה זה עדיין נקרא רוק? או שמה זה רוק כבד? ---- מטאל זה סוג של רוק? או שמה זה רוק כבד?

Anuerysm

New member
רוק מאוד כבד

זה עדיין רוק, כן, אבל ככל שהוא נהיה כבד יותר הוא קיבל את השם מטאל, אנלא יודע מי הלהקה שעשתה את פרצת הדרך

yotamn9

New member
אם אני לא טועה

המושג "הבי מטאל" הומצא במהלך הופעה של הנדריקס ע"י הקהל. המושג הומצא בגלל שאנשים הרגישו שהמוזיקה היא כמו מתכת כבדה שנופלת או משהו כזה. לא יודע אם זה נכון, ראיתי את זה פעם באיזו תוכנית טלוויזיה.

M e n s R e a

New member
Like heavy metal falling from the

sky כמה הם היו תמימים פעם, שהם אמרו את זה על המוסיקה של הנדריקס...לא ידעו מה מצפה להם.

Anuerysm

New member
חח כן אה

המורה שלי לכימיה אמר פעם שהיו מהומות על זה שהופעות של דה הו היו רועשות מדי

M e n s R e a

New member
למרות שיש הופעות של לדזפ שנראה

שהווליום בהן מטורף. גם The who?

«Jimmy Page»

New member
ולפני זה...

היו בטוחים שהביטלס פושטקים. מעניין מה יהיה עוד 20 שנה :X

M e n s R e a

New member
חופשי

אגב, לביטלס הייתה דווקא תקופה פרועה יותר, בתחילת דרכם, בהופעות בפאבים אי שם ב-58 אני חושב. ונראה לי שעוד קראו להם הקוורי בויז.

rockninja

New member
תיקון קטן: המשפט נכתב על בלאק סבאת'

באיזשהו עיתון שכתב על הופעה שלהם.

«Jimmy Page»

New member
גם אני...

מכיר את זה כעל הנדריקס... לדעתי המושג הגיע עוד לפני בלאק סבאת'.

M e n s R e a

New member
לא, לא

למרות שיותר הגיוני שהוא ייכתב על בלאק סאבאת' מאשר על הנדריקס, מבחינת כובד המוסיקה

yotamn9

New member
בוא נכנס לעומק השאלה שלך

הכל תלוי בסמחטה עצמה. ישנם מס' אספקטים למדידה: הצבע, הגודל, משך ההכנה לקראת יריקת הסמחטה, מרחק היריקה וכו'. סמחטה של כדורגלנים למשל, זוהי סמחטה מיוחדת- מצד אחד היא לא מתבשלת הרבה זמן, אך מצד שני היא בעלת מסה גדולה. לכן היא תקרא פרוגרסיב רוק. אגב, אם לסמחטה שלך יש פתאום כל מיני גוונים עליה, והיא מגעילה בצורה יוצאת דופן, סמחטה זו תקרא "אימו".

למעלה