שאלה לי אליכם

N@talie

New member
שאלה לי אליכם

או קיי, שתי שאלות... שני שירים שמשום מה אני אף פעם לא מצליחה לקלוט מי המבצע שלהם, ומה שם השיר. למרות שיש לי כמה השערות לגבי שמות השירים (לפי מילים שחוזרות על עצמן בפזמון, וכו´), אבל בכ"ז רציתי להיות בטוחה, אז באתי לכאן לשאול אתכם. השיר הראשון: "...by the way, didn´t I break your heart? please excuse me, I never ment to break your heart, so sorry, I never ment to break your heart. but you´ve broke mine." ניחוש שלי שקוראים לשיר do you remember. אבל זה רק ניחוש. והשיר השני הולך ככה: He is everything you want, he is everything you need, he is everything inside of you that you wish you could be. he says all the right things at exaclly the right time, but he means nothing to you and you don´t know why. אז זה באמת מוזר שאת חצי מהמילים של השירים אני מכירה ויודעת, אבל לא את שם השיר או המבצעים. אבל אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

fracky

New member
השיר השני....איזה שיר מדהים

השיר נקרא Everything You Want של להקה בשם Vertical Horizon

kuzina

New member
אני לא בטוחה....

אני חושבת שהשיר הראשון הוא של פיל קולינס ואני לא זוכרת את שמו

N@talie

New member
תודה רבה לכולם.

איזו מהירות. איזו יעילות. לא ציפיתי לתגובות כ"כ מהר. בטח לא בשעה כזו. תודה רבה לכולם. מעכשיו, בכל בעיית זיהוי שתהייה לי אני אבוא ישר לכאן. ושוב תודה, נטלי *נשארתי בגלל השירות*

למעלה