שאלה לי אליכם.

שאלה לי אליכם.

שלום, רכשתי בערוץ הקניות משהו שנראה לי מגניב - קוראים לזה roller slide או משהו כזה, והרעיון הוא "שכיבות שמיכה בכיף"
, עם מין קפיץ פנימי שמתגלגל ומחזיר אותך לאחור. אני ברורה? כנראה שלא. אז יותר ברור - זה נראה כמו מין צב עם ידיות, ועושים עליו את הפעילות של שכיבות השמיכה, כשהברכיים מונחות על שטיחון כזה. יותר ברור? אם מישהו יודע על מה אני מדברת - הייתי רוצה לדעת מה התרגילים המומלצים - יש לי כושר ממוצע (3 פעמים בשבוע קיקבוקסינג), כמה "שכיבות" בכל סט, בכמה זמן - וכו´. האלטרנטיבה היא פשוט לשבת מול המרקע ולחכות לראות בטלוויזיה - אני בטוחה שאתם מסכימים אתי שזה סיוט. תודה על העזרה - מראש!

ברוכה הבאה

לצערי אני לא רואה ערוץ הקניות ולא הצלחתי להבין את מהו התרגיל. אם הוא כמו שכיבות שמיכה, אז למה אני צריך קפיץ ? לא ציינת מהי המטרה שלך ? ולכן קשה להגדיר כמות חזרות או סטים, כמו כן המכשיר נראה לי מיועד לשיפור יכולת שרירית ולא לעבודה ארובית (כמו קיקבוקסינג). ולסיום זכרי אין אימון יעיל שמוגדר ככיף - No Pain no Gain רמי

Wisper

New member
אחלה מכשיר... אבל כאבי ברכיים מותק

החלק שבא עם זה לברכיים דק בטירוף

לרמי ולבחורה הכשרה...

הכוונה כמובן למכשיר דווקא לתרגילי בטן שמחטב גם את החלק העליון של הגוף אבל לא קשור לשכיבות שמיכה אלא דווקא לכפיפות בטן הנה לינק למכשיר כזה צילום של המכשיר אשמח לקבל גם טיפים למספר אימונים בשבוע חזרות מהירות וכללי זהירות

נווווווו

אז? אפשר כבר לקבל עזרה? מה עושים? כמה זמן עושים? וכו´? אגב, תודה על הדאגה לברכיים, אבל עדיף להיות בחורה דפוקת ברכיים אך בעלת בטן שטוחה, לא?

עזרה

עדין לא הצלחתי להבין את התרגיל (חזרי לשאלתי בהודעה הקודמת), דבר נוסף שלא ענית לי הוא מה המטרה שלך (כוח, סבולת, שרירים) ? חזרי אלי עם תשובות ונעזור לך

אלי ו.

New member
רמי זהו תרגיל ה"גלגלת" לבטן

יש מעין גלגלת (עם קפיץ לעזרה), כורעים על הברכיים ומחזיקים בידיות, משתטחים קדימה, ידיים מעל הראש, וחוזרים. התנועה היא במפרק האגן. בזמנו דיברנו על התרגיל הזה, אבל במקום המכשיר, דיברנו על שימוש במוט משקולת עם 2 משקולות ל"גלגלים".

רמי תקרא את ההודעה שלי

כתבתי על המכשיר ויש לינק לתמונה שלו ואני רוצה לשאול אם יש טעם להתאמן בו כעת כשאני במשקל עודף כי הרי לא אראה תוצאות על הבטן או לרזות אז להשקיע בבנית הריבועים וכמה המכשיר עוזר לחזה ולידיים ולשאר חלקי גוף תודה תודה

inbar2002

New member
רמי תייחס בבקשה לשאלות הוד השרוני ז

זה מעניין גם אותי

למעלה