שאלה לי אליכם.

GandWar

New member
שאלה לי אליכם.

ובכן, עניין המאגיה מאוד מעניין אותי, וכבר קראתי כמה מאמרים באתר (לא עד כדי דך מתקדם, הא?), וזה התחיל לעניין אותי יותר ויותר, אבל מה שאני בהחלט מפחד ממנו זה לשנות את האופי שלי, מכיוון שאני בן-אדם די מקורי, מצחיק, יצירתי והיפר-אקטיבי (בצורה הטובה), ולכן אני פוחד למשל שאם אעשה מדיטציה אתחיל להרגע, ואוכל להתמקד (יש לי בעיה קטנה עם התמקדות, אבל אני אוהב את זה, זה בעיקרון מה שגורם לי להיות כלכך שונה ויצירתי, היכולת לחשוב שונה מרוב האנשים באמת חשובה לי), וזה יהרוס לי את החשיבה האובסטרקטית, ואת ההיפר-אקטיביות, לעומת זאת, אני באמת רוצה לדעת עוד ולתרגל מאגיה (בעתיד). אז, האם יש לכם דעה לגבי נושא זה? האם זה קרה לכם? האם מדיטציה באמת משנה את התכונות האלה? תודה מראש.

זה לאו דווקא משנה את

הדברים האלה, אלא אם כן אתה רוצה לשנות אותם. אני גם אדם היפראקטיבי, ומדיטציה לא פגעה בזה כלל (חוץ מזה שיש יותר מסוג מדיטציה אחד).

GandWar

New member
לאו דווקא זה מפחיד אותי.

מדיטציה עוזרת לאנשים להתרכז (בכללי), ולמשל לי יש בעיות ריכוז (לא גדולה), אך גם לה יש פלוסים, כל החשיבה האובסטרקטית, ושכל מני מחשבות באות לי לראש (דברים שאנשים אחרים לא חושבים על), ולכן אני פוחד שאט אט תלך בעית הריכוז, ועמה גם תלך החשיבה הלא רגילה שלי.

זה גם לא נעלם

מנסיון
(וגם של אחרים).

LIRON22

New member
תכלית המאגיה היא הבנה ושינוי

מעצם צבירת חוויות ומחשבות אנו משתנים ללא הפסק. הדבר נכון על אחת כמה וכמה כאשר אנו עוסקים באופן אינטנסיבי בתודעה הפרטית והקולקטיבית. אני מבין את הפחד משינוי ומאיבוד העצמי, אך שינויים הם דבר הכרחי להתפתחות תקינה שלנו כבני אדם ושל היקום והטבע בכלל. כמו כן לעולם לא תאבד את מי שאתה בגלל המאגיה. להיפך,רק תלמד להכיר את עצמך בדרגות ורבדים שלא חלמת עליהם.

סמוך עלי

לי לא חסר בעיות ריכוז או היפראקטיביות,ומדיטציה או מאגיה לא שינתה את האופי שלי,או את ההיפראקטיביות שלי,אלא להפך- רק תרמה והעמיקה תכונות חיוביות. היפראקטיביות לא נעלמת כ" כ בקלות,בייחוד אם אתה לא מנסה להיפטר ממנה בכוונת תחילה (וזה קשה לכשעצמו).

למעלה