שאלה לי אליכם...

Estranged

New member
שאלה לי אליכם...

אני עומדת לרכוש את החשמלית הראשונה שלי וחשבתי ללכת על "Gibson LP Classic" מה דעתכם עליה? לאיזה סגנון היא הכי מתאימה? יתרונות חסרונות ושאר הירקות... לא התנסיתי בנגינה עליה (עדיין) חשבתי לקבל תגובות ומידע מכן קודם... תודה, Estranged

Estranged

New member
אהה... עוד משהו...

לבסיסטים מבינכם, רציתי לשמוע את דעתם על חברות באסים, איזה באס הכי טוב למתחילים? מחירים וכו´...

גילדורי

New member
קודם כל

זה גיבסון, אז זה לא יכול להיות רע.יש כזאת לחבר שלי והיא גיטרה טובהת למרות שלא יצא לי כל כך לנגן עליה כי היא לשמאלים אבל מהקצת שנגנתי עליה התרשמתי לטובה.

guitarman

New member
אחלה גיטרה

ומאוד מקצועית והכל תלוי בטעם... אבל כגיטרה ראשונה זה בחירה קצת קשה כי גיבסון זה ממש יקר...

Estranged

New member
המחיר שלה הוא בסביבות ה...

5000 ש"ח במיוזיק 123 סביר להניח שעד שזה יגיע אלי זה יהיה אפילו יותר יקר (מכס וכל השטויות שבהם אני לא מתמצאת בכלל)+ מגבר וכו´... כן, הייתי אומרת שזאת חתיכת השקעה אבל אם כבר הולכים על גיטרה שתשאר אצלי די הרבה זמן עדיף ללכת על משהו טוב, לא? תודה על התגובות, רק עוד משהו קטן, בבקשה תעזרו לי על עניין הבאס (זה לא בשבילי, אבל זה חשוב!) Estranged

Tequila Sunrise

New member
אמממ אני מניח שאני יכול לעזור לך

שמעי אני לא מתיימר להיות גאון בגיטרות באס אבל יש לי ידע כללי, אז גיטרות באס שנחשבות טובות הן של "פנדר" ושל "איבנז" עכשיו למתחילים רצוי להשיג (אם יש כסף,הלוואי עליי) "פנדר" מהדגמים הפשוטים והזולים כגון הסקוויר (לא מומלץ אבל להתחלה זה לא רע) הגאז´ באס למינהן יקרות מאוד אז לא כרגע ואיבנז יש להן גיטרות מצוינות למתחילים אבל אני לא זוכר שמות של דגמים... אבל אם מישהו שאת מכירה רוצה לקנות באס אז שיקנה משהו יד שנייה !! הכיטוב

Estranged

New member
מה המחיר...

המומלץ ש"כדאי"\ "מומלץ" לשלם על באס למתחילים? מצטערת על כל השאלות... Estranged

למעלה