שאלה לי אליכם איך אישה יכולה לבדוק אם היא בתולה?? זה קצת דחוף!!
מ מהירה וyצבJית New member 23/7/06 #1 שאלה לי אליכם איך אישה יכולה לבדוק אם היא בתולה?? זה קצת דחוף!!
מ מהירה וyצבJית New member 23/7/06 #3 אנלא ממש צוחקת זאת לא אני, זה בשביל חברה, מישהי ששוכבת עם אישה במקרה ולא ירד לה דם היא עדין בתולה? ותעני לי ברצינות!
אנלא ממש צוחקת זאת לא אני, זה בשביל חברה, מישהי ששוכבת עם אישה במקרה ולא ירד לה דם היא עדין בתולה? ותעני לי ברצינות!
ח חמוסה בהפרעה New member 27/7/06 #6 במקרה? ולא תמיד יורד דם, יש נשים שאין להן קרום בתולין.. ככה שלא יורד. ותלוי איזה מעשים הן עשו..
D dunee New member 1/8/06 #7 לא הבנתי את השאלה בתולה זו אישה שעוד לא קיימה יחסי מין, בין אם יש לה קרום בתולים או לא... או שאני טועה? אני מניח שחברה שלך יודעת אם היא קיימה יחסים או לא..
לא הבנתי את השאלה בתולה זו אישה שעוד לא קיימה יחסי מין, בין אם יש לה קרום בתולים או לא... או שאני טועה? אני מניח שחברה שלך יודעת אם היא קיימה יחסים או לא..
T ToryMaster New member 1/8/06 #8 תלוי בהגדרת הבתולין אם קיום קרום הבתולין הוא מה שמכריע - ללכת לבדוק אצל רופא. מבחינתי מה שמכריע הוא האם אישה קיימה יחסי מין עם חדירה, ואת זה רק הבחורה עצמה יכולה להגיד.
תלוי בהגדרת הבתולין אם קיום קרום הבתולין הוא מה שמכריע - ללכת לבדוק אצל רופא. מבחינתי מה שמכריע הוא האם אישה קיימה יחסי מין עם חדירה, ואת זה רק הבחורה עצמה יכולה להגיד.