שאלה לי אליכם..

מר תפוז

New member
שאלה לי אליכם..

האפילפסיה אמורה להפריע לי להנות מהמתקנים בלונה פארק?

r216

New member
אני הייתי בלונה פארק..

וזה לא הפריע לי להנות.. מצד שני לא הייתי על כל המתקנים המגניבים באמת, שאגב... זה בדיוק שניים!! כי לא רציתי לבחון את היכולות שלי ושל האפילפסיה שלי, אתה פשוט צרייך לשאול את עצמך מה נירא לך הגבול בשבילך,

איירלנד

New member
לא להפריע אבל..

כדאי שתזהר אם אתה עולה על מתקנים. במידה ולא תרגיש טוב בזמן שאתה על מתקן? מה תוכל לעשות? פרכוס? כבר מסוכן!! שלא נדבר על התקף!!! איך יוכלו לעזור לך. הרי רצוי לשכב ולהניח משהו רך כדי שלא לקבל מכה או משהו כזה. כדאי לחשוב על העניין בשנית.

micmaoz

New member
כל אחד זה אחרת

כל גוף מקבל את הטלטולים והסיבובים אחרת, רק שתדע שיש אנשים שמקבלים התקפים ממתקנים מסויימים. לדוגמא- כשאני עליתי בעבר על רכבת הרים עם "לופים" קיבלתי התקף עם פרכוסים (אחרי שנים שלא היו לי התקפי גראנד-מל), כך שתיקח את זה בחשבון. אני את הלקח שלי למדתי!!! אני יכולה לעלות על חלק מהמתקנים, אבל לא על משהו עם שעושה סיבוב של 360 מעלות! דרך אגב גם רכבות מהירות במיוחד עושות לי רע, למרות שאני לא מקבלת התקפים מזה (אבל שווה לי לעלות כי התחושה הרעה עוברת די מהר ואני נהנית מהמתקן לפני שאני מרגישה רע...אז זה החשבון שאני עושה).

אני מעולם לא הייתי על רכבות הרים

בגלל זה, לא רוצה לקחת את הסיכון כי אמרו לי שזה לא טוב לחולי אפילפסיה. ואני פשוט לא עולה על המתקנים המהירים. לא הייתי ממליצה לעלות על הרכבות הרים, הקוף המרקד והדבר הזה בכניסה..

הבן שלי עלה על רכבת הרים בארה"ב

בלי לופים ולא קרה לו כלום, (למרות שלא רציתי שיעלה...)יצא עם "כוכבים בעיניים" מאושר.... אני לא אעלה על כאלה גם בלי אפילפסיה... מפחד....

micmaoz

New member
ארה"ב ורכבות הרים

אני גרה בארה"ב ועולה על רכבות הרים גם היום...כל עוד אין סיבובי 360 מעלות (לא עושה את הטעות ההיא שוב) או "סיבובי בורג", שהם אפילו גרועים יותר (הרכבת בה קיבלתי התקף היתה רכבת ה-אירוסמית' בדיסניוורלד בה יש לופים וגם בורג שלא הייתי מודעת לקיומו לפני עלייתי; אני חושבת שהשילוב בין השניים הוא מה שגרם להתקף, אבל עדיין לא אקח סיכון ולא אנסה רכבות עם סיבוב או עם בורג לחוד). ברכבות הרים "רגילות" לא קורה לי כלום...אני פשוט נהנית מאד. המקסימום שקורה הוא שיש לי סחרחורת והרגשה של כובד בראש לכמה דקות כשאני יורדת, אבל זה רק ברכבות המהירות ממש וזה עובר מהר (דרך אגב, אני מאמינה שהרבה אנשים בלי אפילפסיה גם מרגישים כך כשהם יורדים מהרכבות).

אמושיק

New member
התחבטנו בשאלה והחלטנו שאין בעיה

הבן שלנו (4) עלה על רכבות הרים וסחרחרות בלונה פארקס ב-US. כלום לא קרה לו מלבד הנאה צרופה. אבל, זה אינדיבידואלי לו (ולנו). אני מניחה שכל מקרה לגופו.

ruthty

New member
בוקר טוב לך

כל שנה אני מלווה את ילדי לסופר לנד וכמובן עולה על כל המתקנים חוץ מהבורג בגלל שאני לא אוהבת וברוך השם לא קרה שום דבר אם תחשוב הרבה זה כן יבוא לך אבל אם תהנה בלי חששות תוכל להינות יותר דע לך כי המחלה מציבה לך אתגרים כל יום והכל תלוי בך אתה רק אתה יכול לעזור לעצמך בחיים אתה יודע שאני לא יודעת לשחות בגלל שהורי מנעו ממני עכב הוראות רופא ועד היום אני מיצרה על כך למרות שאני הולכת לבריכה ולים שיהיה לך יום מהנה

למעלה