שאלה לי אליכם

Amir Noy

New member
שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם פורום יקר שלי... איפה ומתי נערכות תחרויות ככה באיזור המרכז? בואו נגיד.. באיזור של רמת גן.... וכמה עולה השתתפות? (ואם אתם יודעים....באיזה רמת השחקנים?) תודה.

Witchcrafts

New member
תשובה חלקית לי אליך:

ממה שהבנתי יש טורנירים קבועים בראשל"צ. לגבי הרמה, אני לא חושבת שיש הגבלות. מתחילים, מתקדמים ומומחים (למשל, כאלו שזכו באליפויות קודמות) כאחד לוקחים חלק. הוזכרה כאן ליגה ברעננה - אני לא יודעת אם מדובר במשהו חד פעמי. אין לי שמץ של מושג באשר למחירים. בכל-אופן, אני לא בקיאה בכל הקשור למשחק ולהתנהלות הטורנירים, מוטב שתחכה לתשובה של שחקן (וזו הסיבה שלא טרחתי להגיב עד כה). [ודאמיט, שוב פעם הפורום נכנס לקומה. T__T;;]

impale

New member
יא

האממממ הטורנירים של ראשלצ האמת שאני לא עוקב ממש אחרי שעות אבל זה מתחיל ב4-5 ככה @@ הטורניר חינמי יש שם שחקנים מכל הרמות גם כאלו שרק התחילו את דרכם וגם כאלו שזכו שבוע שעבר מקום ראשון באליפות הארץ.. (ומקום שני.. ומקום שלישי... ומקום רביעי גם למעשה.. ובעצם בכל המקומות הטובים XD) החיוב הוא לשחק בקלפים מקוריים בלבד,בלי קלפים בעברית\יפנית ><" ולבנות את הדק כך שיתאים לBAN LIST מה שאומר שקלפים כמו ונסטר ריבורן דארק הול ושאר ירקות-אסורים למשחק וזהו בכללי.

Amir Noy

New member
אהה...

ראיתי על קלפים שאסורים למשחק... אותם קלפים נכונים לכל התורנירים?

impale

New member
כן

בכללי בכל העולם עכשיו גם במשחקי ידידות משחקים ככה פשוט יותר כיף כשאין מפלצות של 3000 התקפה ללא הקרבה שיש להן אפקט טוב שהופך לעיתים תמשחק לחלוטין הרבה יותר טוב בלי יאטא שמביאה לוקים מעצבנים הרבה יותר טוב ככה וזהו =)

Amir Noy

New member
אממ

אבל חבל על קלפים כמו הלב המשתנה וחור שחור... זה כייפי להרוס ליריב...

Amir Noy

New member
קלפים אסורים

ערכתי חיפוש זו הרשימה שמצאתי: Black Luster Soldier - Envoy Of The Beginning Book Of Moon Breaker The Magical Warrior Butterfly Dagger - Elma Call Of The Haunted Card Destruction Ceasefire Change Of Heart Chaos Emperor Dragon - Envoy Of The End Confiscation Cyber Jar D. D. Assailant D. D. Assailant D. D. Warrior Lady Dark Hole Dark Magician Of Chaos Delinquent Duo Drop Off Exchange Of The Spirit Exiled Force Exodia The Forbidden One Fiber Jar Graceful Charity Harpie's Feather Duster Heavy Storm Imperial Order Injection Fairy Lily Jinzo Last Turn Last Will Left Arm Of The Forbidden One Left Leg Of The Forbidden One Level Limit - Area B Lightning Vortex Limiter Removal Mage Power Magic Cylinder Magical Scientist Makyura The Destructor Mask Of Darkness Metamorphosis Mirage Of Nightmare Mirror Force Monster Reborn Morphing Jar Mystical Space Typhoon Night Assailant Painful Choice Pot Of Avarice Pot Of Greed Premature Burial Protector Of The Sanctuary Raigeki Reckless Greed Right Arm Of The Forbidden One Right Leg Of The Forbidden One Ring Of Destruction Sacred Phoenix Of Nephthys Sangan Scapegoat Sinister Serpent Snatch Steal Swords Of Revealing Light The Forceful Sentry Thousand-Eyes Restrict Time Seal Torrential Tribute Treeborn Frog Tribe-Infecting Virus Tsukuyomi Twin-Headed Behemoth United We Stand Witch Of The Black Forest Yata-Garasu

impale

New member
לא ממש

חפש תבאן של ארצות הברית אנחנו פועלים כמוהו כך שקלפים כמו אקסודיה צוקיומי וסקייפ לא בבאן אצלינו אלא רק מוגבלים ל1

למעלה