שאלה לי אליכם...

אופיר ס

New member
שאלה לי אליכם...

כבר נכנסתי פעם לפורום הזה וכתבתי קצת.. אני אוהבת את עברי ואת המוזיקה שלו... מתחברת למוזיקה הזאת מאוד! חולה עליה!!! ואותו אני בקושי מכירה... לא יצא לי לקרוא כתבות איתו או ראיונות או להיות בהופעה... אבל למרות זאת נוצרה לי מעין דמות שלו בראש, לפי השירים שלו... לפני יומיים קראתי כתבה על הטרנג החדש/ ישן של המפורסמים- השתמטות מהצבא. הייתי בשוק כשראיתי שעברי הוא אחד מהרשומים בכתבה. פשוט לא התאים לי שעברי משתמט... מאותו רגע התחלתי לחשוב על מה זה אומר ובעצם הבנתי שהדיסקים שלו, שהיה חשוב לי לקנות מקוריים, הם בעצם נוצרו על חשבון השירות הצבאי שלו... שבעצם אולי הדיסקים האלו גרמו למישהו אחר לשרת/ להיפצע או אפילו להיהרג בצבא במקום עברי... קשה לי עם זה בגלל שהערך שלי לשירות המדינה מאוד חזק. כשדיברתי על זה עם חברה שלי היא אמרה שזה בטח בגלל שהוא הומו, שהרבה הומאים משתמטים בגלל היחס המזלזל של צה"ל אליהם... הייתי שמחה לדעת את הסיבה ומה אתם, המעריצים שלו, חושבים על זה... אני רוצה להדגיש שאין לי כוונה רעה בשירשור הזה... אני רק רוצה לנסות להבין, כי בינתיים אני לא יודעת מה אני אעשה לגבי שאר הדיסקים של עברי שעוד לא יצא לי לקנות... לקנות/ לצרוב??? ואם אני אלך להופעה מה זה יגיד עלי? שאני משתפת פעולה עם התופעה המגעילה הזאת של ההשתמטות???

maymayush

New member
יש הרבה דרכים לשלוח מכתב לעברי

אימייל, מסר, למסור לו בהופעה, לשלוח להליקון, ולפעמים גם אפשר לשלוח לעיתוני נוער (אני יודעת על מעריב לנוער) והם שולחים בשמך. אני מתחבטת בשאלה האם לשלוח לעברי מכתב, כי הוא לא עונה עליהם (יש כבר שניים שלושה שרשורים בפורום על זה את מוזמנת לקרוא). בהצלחה עם המכתב בכל אופן. וברוכה הבאה.

maymayush

New member
חח מיד אחריי שהגבתי פה ישר הלכתי

להגיב על ההודעה הקודמת... כי היה לי הרבה מה להגיד אז אמרתי שקודם אני אענה לך פה. קראי למטה את התגובה שלי. ותמיד יש לי מה להגיב.

...:]

תקשיבי חמודה. בין זה שהוא השתמט לבין זה שהוא בנאדם מדהים עם כישרון שלא נראה כמותו אין שום הבדל..משמע-הוא יכול להשתמט. הוא יכול לעשות מה שהוא שבראש שלו..זה החיים שלו אבל המוזיקה שהוא יעשה תמיד תשאר טובה גם אם לצורך העיניין הוא היה כותב אותה בזמן השירות הצבאי שלו. דבר שני-אין שום קשר בין ללכת לראות אותו בהופעה ולשלם על מוזיקה איכותית, לבין העובדה שהוא השתמט מהצבא. אבל דעה שלך מחשבה שלך..

אופיר ס

New member
אז זהו...

שזה שהוא השתמט זה מה שמהרהר לי את המחשבה לגבי הבן אדם שהוא... כי אני חושבת שמפורסם שלא מתאים לו צבא ומעדיף להמשיך בקריירה שלו הוא אגואיסט ואסור לתמוך באחד כזה כי בכל זאת, ההצלחה שלו באה על חשבון הצבא והתמיכה שלנו זה ה-OK שמה שהוא עושה/ עשה זה טוב...

B a 7 a K

New member
הקריירה של עברי התחילה הרבה אחרי

הצבא. בגיל 23, בשביל הפרוטוקול.

Nemeshon

New member
אני לא חושבת שכשרון זאת סיבה

מספיק טובה להשתמט מהצבא. לאענייני.

FollowTheLIDER

New member
הרבה זמן לא הגבתי

והנה סיבה תראי, עברי לא "משתמט" מהצבא. אני, בדיוק כמוך, חושבת שלהתגייס לצבא זה חשוב, וזה חלק מהחיים פה במדינת ישראל, וזה משהו שכולם צריכים לעבור לדעתי. עברי, הסיבה שהוא יצא מצה"ל, זה כי נתנו לו תפקיד ממש מעפן [ואני יכולה להעיד על התפקיד שלו שהוא ב-א-מ-ת מעפן] שלוצרך העניין זה עוזר אפסנאי. בלשון המעטה, זה לא התפקיד שכולם חולמים עליו. אני מאמינה שהוא הרגיש שזה לא מתאים לו, ושזה באמת משהו שלא יעזור לא לו ולא למדינה שלנו [למרות שכל תפקיד חשוב בצה"ל באיזשהו מובן.. אחרת הוא לא היה קיים..] בין זה, לבין מה שאמרת, אין כל קשר. כי זה שאת קונה את הדיסק של עברי, לא אומר שאת תומכת בהשתמטות מהצבא! זה אומר שאת אוהבת את המוזיקה, שאת נהנית לשמוע אותה, שאת מעריכה את היוצר, ולאו דווקא שאת מאמינה במה שהוא מאמין ותומכת בכל מה שהוא עושה. אם את שואלת אותנו אם "לקנות/לצרוב", מה את מצפה.. שנגיד לך לצרוב?
ממש לא.. א. כי זה לא חוקי ולא מדברים על זה בפורום ב. אם נהיה קצת פחות "רשמיים", אני אישית לא צורבת מוזיקה ישראלית.. למשל, קניתי את הדיסק של בית הבובות. לדוגמא! אין לי מושג מה הסולן שלהם עושה/עשה/יעשה.. אם זה בסדר.. אם אני מאמינה בזה או תומכת בו.. אני בסך הכל שומעת את המוזיקה שלו, ואני אוהבת אותה, וזה היה שווה את ה40 שקל האלה.. שוב, אני לא תומכת בהשתמטות, אבל זה לא אומר שאני לא אקנה דיסק של עברי, כי אין כל קשר בין שני הדברים. איש איש באמונתו ובדרכו יחיה..

maymayush

New member
אם כך אז כרגע בזבזתי תגובה שלמה.

חבל. ואין לי מושג אם לשים פה פרצוף צוחק או בוכה, או בכלל קורץ, אז אני אוותר.

maymayush

New member
נו לפחות מצאנו פרצוף מתאים

גם משהו. ושמחה שאת מסכימה איתי

maymayush

New member
אין לי נושא... מגיבה לך.

תשמעי, כששאלו את עברי למה הוא השתמט מהצבא הוא אמר שהתפקיד שנתנו לו לא התאים לו. לפי מה שהבנתי אין לזה כל קשר לרצון לא לשרת, לזה שלא אכפת לו מהמדינה (להפך הוא עצמו אומר ומראה כמה הוא אוהב את המדינה הזו... קראי ראיון במעריב לנוער) וזה לא אומר שהאלבומים של עברי יצאו על חשבון הצבא (גם אם הוא היה משרת יכול להיות שהוא היה אוסף חומרים לאלבום)... ומה זה חייל אחר היה נהרג במקום עברי? קודם כל, תארי לך שעברי היה מת ולא מישהו אחר. זה היה עוזר במשהו? לא. זו עדיין הייתה אבדה של חיי אדם. דבר שני עברי רצה לצאת מהצבא כי נתנו לו תפקיד דפוק, שלפי מה שהבנתי זה לא משהו שאפשר להיהרג בו (תקנו אותי אם אני טועה)... והדיסקים ממש לא גרמו למישהו אחר להיהרג. הם היו יוצאים גם ככה, ללא קשר לצבא. יכול להיות שמאוחר יותר, אבל לא על חשבון חיי אדם. אם את תלכי להופעה זה יגיד עלייך שאת אוהבת את עברי. לא יהיה לזה כל קשר להשתמטות. הוא אפילו לא דוגל בהשתמטות. הוא רצה לשרת. הוא אוהב את המדינה. והוא לא משתף פעולה עם ההשתמטות, ולהפך, הוא משתף פעולה באיזו תחרות שירים של צה"ל (נו זו ששודרה בפסח... שירותרום נראה לי... נכון?). ולדעתי את צריכה לקנות את הדיסקים שלו אם את אוהבת אותו. לזה שעברי השתמט אין שום קשר לזה שאת אוהבת את המוזיקה שלו, וזה לא אומר שום דבר עלייך (חוץ מזה שיש לך טעם ממש טוב במוזיקה). ואני שמחה לראות שאכפת לך כל כך מהמדינה עד שאת מעלה שאלה כזו. תמשיכי להאמין בשירות למדינה כי זה חשוב. ואני בטוחה שעברי מסכים עם זה. יום טוב לך.

אופיר ס

New member
תגובה לך ול- FollowTheLIDER ביחד.

כתבתי בהודעה הראשית גם שאני לא יודעת את סיבת היציאה שלו מהצבא ואני רוצה לדעת. תודה שידעתם אותי וזה בהחלט שינה לי קצת את הדעה, במיוחד אם אתן אומרות שהוא נגד השתמטות... פשוט פחדתי לגלות שהוא אגואיסט... והנה, מסתבר שלא. לא שאני מעודדת יציאה מתפקיד בגלל שהוא מבאס אותך, אבל זה בטוח לא משתווה להשתמטות. סליחה אם הטרדתי... היה לי חשוב לדעת... ואני לא חושבת שהיה סיכוי שהייתי צורבת באמת... סתם מחשבה שעלתה לי בראש.... שבת שלום לכולם

FollowTheLIDER

New member
קודם כל, אני אלמוג בשבילך

דבר שני.. לא הטרדת. זה בסדר גמור שאת שואלת.. זה טוב לשאול
שמחה שעזרנו לך ושבת שלום גם לך

ofir1988

New member
.......

אני לא כל כך מבינה למה את ישר מקשרת אגואיסטיות להשתמטות..?

אני חושבת שקודם כל

אין קשר לזה שהוא הומו!! כמה הומאים יש בצבא היום שמשרתים בקרבי (לכל אלה שלא יודעים גם לעברי היה פעם חבר קצין בצה"ל בצבא קבע או משו כזהה) ככה שזה לא קשור.. בקשר לזה שהוא משתמט מהצבא.. תראי אני שומעת שירים שאני אוהבת לשמוע, שירים שנראים לי מספיק איכותיים ומעניינים.. כשאני שומעת שיר שאני אוהבת אני לא ממש מסתכלת על החיים הפרטים של הזמר או על דברים שהוא עשה.. קיצר לדעתי אין קשר ולא אמור להיות קשר בין ההשתמטות שלו מהצבא לבין האהבה שלנו לשרים שלו.. שבת שלום.. =]

למעלה