שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

שלום כולם שאלה לי אליכם, ואודה לכם מאוד אם תענו לי
: מה יכולות הסיבות לנשירת שער מן הקרקפת?(הכוונה אינה לנשירה המגיעה עם הזקנה,אלה נשירה הנובעת מסיבות שהם לא ביולוגיות, הכוונה ל-ללא ביולוגיות היא לנשירה שאינה נובעת ממחלה גופנית פיסית) וכיצד ניתן לטפל בנשירה כזאת? עם רייקי עם כל שיטה אחרת... תודה מראש אחד ששואל

נשירת שיער

נשירת שיער בעיקר נובעת מעומס, לחץ ומתח נפשי. ברייקי ניתן לטפל על ידי איזון צ´קרת מקלעת השמש וכן איזון צ´קרת המין, בטן תחתונה עד מרכז הבטן. אני מציעה להוסיף ולטפל על פי רפואת הרמב"מ: לקחת קליפת עץ הזית ולבשלה במים, ולרחוץ במים הנ"ל את השיער יום יום, ואת הקליפה להצמיד לקרקפת. השיער יצמח לאחר 7 שבועות של טיפול מסור. בדוק ומנוסה. בברכת אהבה ואור בת חן

תוכלי אולי...

תוכלי אולי להסביר קצת עוד על אופן ההכנה? כלומר, זמן הבישול כמות כמה זמן להשאיר על הקרקפת, והאם צריך להחליף את הקליפה כל יום או להשתמש באותה הקליפה,ואם צריך להכין כמות מסוימת של מים ולשמור אותה אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי אפילו פרט אחד לגבי אופן ההכנה בברכת אור אחד ששואל

בוודאי

אחד לאחד קליפה אחת-כוס מיים עד שיגיע לרתיחה מלאה כל יום לבצע את התהליך נקי וחדש למשך 7 שבועות תדאג למצוא עץ זית קרוב לאזור מגוריך אין לקחת ולהשאיר בבית כי זה מאבד את כוחו דרך ייבוש. בברכת אור ואהבה בת חן

למעלה