שאלה לי אליכם

darm

New member
שאלה לי אליכם

אני למדתי גיטרה 3 שנים אצל כמה מורים הפסקתי ואני ד ברמה טובה אני חושב. אבל אני רוצה ללמוד סולואים ממש טוב. אז כדאי לקחת מורה? או לקנות ספר? כי אין לי כוח למורה הוא ילמד אותי בטח איזה שיר שאני כבר יכולתי ללמוד לבד אז ענו לי...

mocko

New member
אולי קלטת וידאו ?

נסה לקנות קלטת לימוד של איזשהו גיטריסט .שווה לא פחות מלקחת לא מעט שיעורים עם כל מורה שתמצא , ונותן המון השראה וחשק לנגן . וקלטות הוידאו היום ערוכות ברמה מאוד גבוהה וברורה ... בסופו של דבר , רמת ההתקדמות שלך תלויה ברמת המוכנות שלך לשבת , להתאמן ולהשקיע כמובן .... ד"א , גם ספר יכול ללמד סגנונות , וסולואים , ואמפרוביזציה .... וגם מורה זה טוב ( תלוי במטרה ) .... יש מלא עזרים מצויינים שמסתובבים בשטח ( וחלק גדול מהם בחינם ברשת ) - שוב , ההערה שלי לגבי הרצון לשבת ....

satch

New member
אני חושב שכדאי לך...

להמשיך עם מורים...אולי אבל ברמה יותר גבוהה מורים לא ילמדו אותך שירים (אלא אם אתה רוצה) הם ילדו אותך טכניקות ותאוריה...כה לפחות לי עשו.

Jesus Wept

New member
שמע....

אם אתה רוצה ללמוד סולואים כלומר המון תאוריה וטכניקות, אני ממליץ על מורה. לא רק שהוא ילמד אותך את זה הרבה יותר מהר, גם תהיה לך מוטיבציה, כי אתה יודע איך זה אמור להישמע, והוא גם יפיל עליך טונה שיעורי בית. לסיכום, מומלץ מורה. ואם אתה גר באזור ראשון, יש לי גם אחלה מורה בשבילך.

Sham 69

New member
אממ רק לצורך הידע

המורה שאתה מדבר עליו הוא דורי הגיטריסט של betrayer?

Jesus Wept

New member
לא ממש לא...

אלכס מכלי זמר.... הבנאדם פשוט תותח... הגיטריסט שלנו למד אצלו...עשה ממנו מנוע V6!!!

למעלה