שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

נכון השיר שלכם "בכל העולם..."? אז לא העתקתם את הלחן מקבוצה כלשהי מספרד נכון?? כי פתאום במשחק של סארגוסה אני שומע אותם שרים איזשהו שיר בדיוק באותו הלחן של השיר שלכם.

על האש

New member
והאוהדים של מכב* לא העתיקו את

"הדלה הו" מספרד ?!. לפחות אנחנו לא כמו הקהלים בארץ כגון,אשדוד ונתניה,מכבי וביתר,שמעתיקות את הלחן שלנו,ומשנות את מילים.

ReDEAD

New member
הבושה הגדולה בהיסטוריה

השיר שהם שרים לנמני זה שיר שהיינו שרים פעם לפישונט שהוא הגיע להפועל והם פשוט בלי בושה לקחו אותו ומאז ועד היום שרים לנמני.. אבל שיהיה לא ממש מזיז לי

על האש

New member
"שער 5 דורש..."

לחן שלנו,ששיניתם לו את המילים לגנותינו. "מי שלא קופץ" אנחנו התחלנו את העיניין,ופתאום כל הליגה משתמשת בשיר. להמשיך?.

לא שינינו אות לגנותכם..

יותר נכון בכלל לא שרנו אותו מתישהו חח..וחוץ מזה,זה לא בדיוק "העתקה" זה יותר כמו "קונטרה",זה לא שלוקחים שיר שקבוצת אוהדים יצרה ואשכרה שרים אותו לקבוצה שלהם בלי בושה.. (כמו אוהדי נתניה ששרים"האימפריה עוד תחזור",או אוהדי אשדוד שעליהם בכלל אין מה לדבר...)

על האש

New member
קונטרה בשבילי היא "העתקה"

למרות שגם אנחנו השתמשנו בקונטרה. אבל עם מכב*.

petertosh

New member
שאלה לי אליך

ברצינות זה מעניין אותי. איזה שירים יש לביתר חוץ מהאימפריה עוד תחזור,מערבי להתעורר,שישרף לכם הכפר,ביתר הדגל של המדינה,סלים אתה מחבל(ע"פ מנגינת הפועל),מי שזה לא יהיה בוא לפה(אחד המשפטים האידיוטים ששמעתי בחיי)? רוצה עובדה אובייקטיבית? כל שיר שני שאוהדי הפועל עושים גונבים להם אותו,כי הם פשוט יפים. מחזור אחרי המשחק נגד הפועל פתח תקוה הם התחילו לשיר את בכל העולם מילה במילה.מכבי שרים לאליל שלהם שיר שלנו,אתם לוקחים שירים שלנו והופכים לגזעניים-שישרף לכם הכפר\טועמה אתה מחבל\שונא אותך טועמה אוהב את ישראל,פתח תקווה אפילו לא צריכים לשנות מילים.

יש להם שיר..

שאני יכולה פשוט לחנוק מישהו כשאני שומעת אותו שר אותו- "אני שונא אחי נצרת אני שונא גם את סכנין אני נשבע במנורה שלא יהיו פה ערבים" זה לא אחד השירים הכי גזענים ששמעתם? ואגב גזענות- http://www.one.co.il/c.aspx?target=%2Fnext%2Easp%3Fid%3D73446%26Bz%3D7%26categoryid%3D1%26tableid%3D1%26nocache%3D1 תעיפו מבט בזה. ולמרות שאנחנו ממקומים "הרחק מאחור" כמו שקוראים לזה לדעתי אנחנו בכלל לא צריכים להיות קרובים לקבוצות האלה. אבל מה יש להגיד- אין הפתעות..

שרוליק8

New member
שאלה לי אלייך (אוהד בית''ר)

יש לכם המון שירים יפים נכון.אז למה לא שומעים אותכם? אתם צרודים?או שאתם מעטים?או שאין אווירה מענינת בבלומפילד כדי להוציא מהקהל משהו?בא אני אספר לך כמה עובודות. בית''ר היא הקבוצה הכי אטרקטיבית בליגה שהיא "במוד", בית''ר היא הקבוצה בעלת הקהל הרב ביותר. בית''ר היא קבוצה שהקהל שלה הוא המגוון ביותר (אתה מדבר עם פעיל מרצ) טדי הוא האצטדיון הכי קרוב לאירופה שיש בארץ, טדי הוא האצטדיון הכי מלהיב בארץ. דרך אגב אני אפילו לא מעונין להתייחס לאשמות על קהל גזעני או אלים לא פעם במשחקי הדרבי הוכחתם שגם אצלכם יש חוליגנים לא קטנים.

קודם כל..

כן שומעים אותנו שרים.. והרבה. ורוב האוהדים של בית"ר הם מן ערסים כאלה שבאים בחמולות, לא כולם נכון ויש לי שני ידידים מאוד טובים שאוהדים בית"ר והם לא כאלה אבל יש הרבה שכן ואל תגיד שזה לא נכון. ולגבי גיוון? גם באוהדי הפועל תל אביב יש גיוון ואני לא רוצה לפרט על זה תצתרך פשוט להאמין לי. טדי לא קרוב בגרוש לאירופה אגב וזה לא האיצטדיון שקובע אלא איכות הקבוצה ולגבי הגזענות אני אגיד לך שתי דברים- אוהדי מכבי לא דורשים שום דבר אחר בהתנהגות שלהם חוץ מזה כי הם נוהגים ככה כל הזמן אז מה נשתוק? ודבר שני- המידה מסויימת אתה צודק. זה לא בסדר וזה לא תירוץ לשום דבר ובכלל בית"ר זו בית"ר והפועל זו הפועל וכל קבוצה היא קבוצה אז מה כל השטויות האלה. אני אוהדת קבוצה מסוימת וזהו למה לערב את כל זה ובפרט פולטיקה? זה ספורט, לא מחאה או משהו

למה אף פעם לא שומעים אותנו?

על מה אתה מדבר? אני לא נכנסת איתך כרגע לויכוח העתיק "למי יש את הקהל הכי טוב בארץ". זה ויכוח עקר שלעולם לא יגיע לעמק השווה, מאחר וכל אוהד רואה בקהל של קבוצתו- את הקהל הטוב ביותר. באופן אישי הקהל של הפועל הוא אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת את הקבוצה הזו. קהל נהדר, גדול וצבעוני, שתמיד נותן הצגה לתפארת. אני מתגאה להשתייך אליו. העובדה הידועה היא, שלארבעת המועדונים הגדולים בארץ (בית"ר, הפועל, מכבי, וחיפה) יש את הקהלים הגדולים והראויים ביותר, ומכאן והלאה זה כבר עניין של פרשנות. אני דווקא חושבת שאפשר למצוא נקודות דימיון בין הקהל של בית"ר והקהל של הפועל, בעיקר בעובדה ששני הקהלים הללו הם קהלים חמים ונאמנים, שמלווים את הקבוצה שלהם גם בזמנים קשים.

petertosh

New member
תסלח לי כן

אבל עברתי פעם שנייה על כל הסעיפים שכתבת,וכל אחד מהם הוא שטות יותר גדול מהשניה. בשביל לדון על זה פורום כדורגל.

למעלה