בשביל מה לי לבוא לשם? בושידו? סתם שטויות, וקלטות יו אף סי השגתי כבר, ואני בספק שאם אני אבוא אתה תתפטר. אז אני אשב אבל אתה יכול לבנות על זה שלא בשקט. תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!
אני לא כתבתי בפורום הזה כי לפי דעתי הוא לא מתקרב לרמת התוכן של האתר הרשמי אבל מכיוון שהרבה פה יורדים על גרי אני חייב להגיב על זה אז קודם כל ככה: כל מי שמשמיץ פה את גרי לא מבין על מה הוא מדבר כ רק בזכות גרי וג´רי יש לכם רו ןפיי פר ויוס ביס ובזכות גרי גם יהייה סמאקדאון בערוץ 5+ אז תעריכו את מה שהבן אדם הדגול הזה עושה למען האבקות בארץ גרי נלחם למענכם כדי שאתם תוכלו לראות ההאבקות ואחר כך אנשים אומרים לו תתפטר? בוזיק אתה לא מתבייש להגיד את זה ? לגבי הקלטות והזכויות יוצרים אתם יודעים שבתכלס הפורום הזה לא חוקי? למה אתם שואלים כי הפורום הזה משתמש בשם wwf וזה כבר נותן עילה לתביעה מצד הדבליו אף. דבר שני הקלטות תאמינו לי שהדבליו אף מחפשים את האנשים שמוכרים קלטות ושאם הם יתפסו אותם האנשים האלה ישלמו הרבה מאוד כסף. דבר שלישי שרציתי לדבר עליו זה האנשים שמותחים פה ביקורת על העיצוב של האתר של גרי אז לפי דעתי זה אחלה של עיצוב כי הוא נוח ומוצאים בו כל דבר וגם האתר עולה מהר מאוד. ולסיום תנו לגרי "הכלי" רויף קצת כבוד.